Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

46 Rapé Nukini Eucalypto - Rapé - Next Level
46 Rapé Nukini Eucalypto

46 Rapé Nukini Eucalypto

Een krachtige rapé doordrenkt met de helende eigenschappen van Eucalyptus, klaar om je frisheid en helderheid van geest te brengen. Herwin je gevoel van richting, zuiver blokkades en doorbreek obstakels met deze krachtige rapé, gecreëerd door de Nukini-stam uit het hart van de Amazone.

€ 18,18
10 g [Jar]
€ 18,18
50 grams [bulk]
€ 77,27
100 grams [bulk]
€ 150,00
500 gram (bulk)
€ 731,40

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Rapé Nukini Eucalypto

Deze bijzondere rapé met eucalyptus brengt genezing voor het derde oog en stelt je in staat om heldere boodschappen te ontvangen. Traditioneel ruimt dit mengsel slechte energie op en zuivert het de geest, het lichaam en de ziel. Gebruik Nukini Eucalypto om jezelf te vernieuwen en te verfrissen, zodat je klaar bent voor positieve veranderingen.

De blends van de Nukini-stam staan erom bekend dat ze sterker zijn dan andere mengsels. Daarom raden we Nukini Eucalypto alleen aan voor ervaren gebruikers. Deze bijzondere blend van ambachtelijke Corda-tabak met Eucalyptus zorgt voor een zachte frisheid die de neusgangen opent en de geest leegmaakt. Hoewel eucalyptus geen inheemse plant van de regio is, werd hij al lang geleden opgenomen door inheemse rapémakers vanwege zijn kenmerken die goed combineren met rapé.

Rapé (spreek uit als Ha-Pee), een heilig sjamanistisch 'medicijn', is een essentieel onderdeel van de tribale cultuur en geschiedenis. Rapé is een complexe mix van verpulverde planten. De naam Rapé betekent ook wel “stof van de Ouden”. Diverse inheemse stammen, waaronder de Matses en de Huni Kuin Indianen (Kaxinawás), gebruiken dit al duizenden jaren. Rapé is ideaal voor ceremonies zoals Ayahuasca of andere junglemedicijnen.

Verpakkingsmateriaal

In onze zoektocht naar het creëren van een zo duurzaam mogelijk product, hebben we gekozen voor glazen flesjes in plaats van plastic varianten. Glas is een duurzame verpakkingsoptie die bijdraagt aan minder plastic afval. We willen iedereen vragen om de geleverde Rapé potjes te bewaren en te hergebruiken voor andere doeleinden.