Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

46 Rapé Nukini Eucalypto - Rapé - Next Level
46 Rapé Nukini Eucalypto

46 Rapé Nukini Eucalypto

Nukini Eucalypto Rapé wordt gemaakt met een sterke, ambachtelijke corda tabak. Deze sterke, donkere tabaksvorm heeft een krachtige aardende werking. Deze blend wordt getemperd met een vleugje eucalyptus, waardoor een zachte frisheid ontstaat. Rapé wordt al duizenden jaren gebruikt door healers uit inheemse stammen.

€ 18,18
10 g [Jar]
€ 18,18
50 grams [bulk]
€ 77,27
100 grams [bulk]
€ 150,00
500 gram (bulk)
€ 731,40

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Rapé Nukini Eucalypto

Rapé (spreek uit als Ha-Pee), een heilig sjamanistische 'medicijn', dat essentieel onderdeel is van de tribal cultuur en geschiedenis. Rapé is een complexe mix van verpulverde planten.

Rapé betekend ook wel “stof van de Ouden”. Het wordt bij diverse inheemse stammen, waaronder de Matses en de Huni Kuin Indianen (kaxinawás) al duizenden jaren gebruikt. Rapé  is ideaal voor ceremonies zoals Ayahuasca of andere medicijnen uit de jungle. Tevens kan het in het dagelijks leven worden gebruikt als wierook.

Deze bijzondere blend van ambachtelijke corda tabak met een eucalyptus zorgt voor een zachte frisheid, die de neusgangen opent en de geest leegmaakt. Hoewel eucalyptus geen inheemse plant van de regio is, werd hij al lang geleden opgenomen door inheemse rapémakers. Dit is vooral vanwege zijn kenmerken, die zeer goed combineren met rapé.

Verpakkingsmateriaal

In onze journey naar het creëren van een zo duurzaam mogelijk product, zijn wij uitgekomen op glazen flesjes in plaats van de plastic variant. Wij streven ernaar om zo min mogelijk bij te dragen aan de productie van plastic (afval). Wij willen iedereen vragen om de geleverde Rapé potjes dan ook te bewaren. De potjes zijn goed te gebruiken voor andere doeleinden. Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een recycle programma voor de glazen flesjes. Het kan voorkomen dat je je Rapé nog ontvangt in een plastic flesje. Wij zitten midden in de transitie van plastic naar glas. Dit zijn de laatste plastic flesjes.

Bij dit product raden wij aan