Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

45 Rapé Nukini Sete Estrelas - Rapé - Next Level
45 Rapé Nukini Sete Estrelas

45 Rapé Nukini Sete Estrelas

Nukini Sete Estrelas is een prachtige blend met 7 verschillende kruiden en heeft fruitige en frisse mint-achtige tonen. Deze rapé is zeer krachtig, maar tegelijkertijd ook zacht voor de neus. Embuabinha is één van de bijzondere kruiden in deze blend en wordt o.a. gebruikt wordt voor spirituele reiniging en natuurlijke pijnstilling.

€ 18,18
10 g [Jar]
€ 18,18
50 grams [bulk]
€ 77,27
100 grams [bulk]
€ 150,00
500 gram (bulk)
€ 731,40

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Rapé Nukini Sete Estrelas

Nukini Sete Estrelas is een prachtige blend met o.a. embuabinha, waarbij dit bijzondere kruid zeer zeker uitgelicht mag worden. Embuabinha wordt namelijk niet alleen gebruikt als spirituele reiniger; dit kruid tilt als het ware de geest op en wordt in andere preparaten gebruikt als natuurlijke pijnstiller. Dit is een krachtige melange die je in het proces van loslaten en ontvangen zet, terwijl de as van Tsunu je aardt.

Rapé-blends van de Nukini-stam staan erom bekend dat ze sterker zijn dan andere melanges. Daarom raden we Nukini Sete Estrelas rapé aan voor ervaren gebruikers. Dit mengsel kan je meenemen op een krachtige innerlijke reis en veel zegeningen en geschenken in je leven brengen. Ontvang de spirituele reiniging die je verdient!

Rapé (spreek uit als Ha-Pee), een heilig sjamanistisch 'medicijn', is een essentieel onderdeel van de tribale cultuur en geschiedenis. Rapé is een complexe mix van verpulverde planten. De naam Rapé betekent ook wel “stof van de Ouden”. Diverse inheemse stammen, waaronder de Matses en de Huni Kuin Indianen (Kaxinawás), gebruiken dit al duizenden jaren. Rapé is ideaal voor ceremonies zoals Ayahuasca of andere junglemedicijnen.

Verpakkingsmateriaal

In onze zoektocht naar het creëren van een zo duurzaam mogelijk product, hebben we gekozen voor glazen flesjes in plaats van plastic varianten. Glas is een duurzame verpakkingsoptie die bijdraagt aan minder plastic afval. We willen iedereen vragen om de geleverde Rapé potjes te bewaren en te hergebruiken voor andere doeleinden.