Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

13 Rapé Relax - Passiebloem - Rapé - Next Level
13 Rapé Relax - Passiebloem

13 Rapé Relax - Passiebloem

Deze Rapé met Passiebloem van de Katukina Tribe is geweldig voor het slapen gaan en voor lucide dromen. De combinatie van Tsunu-as met Passiebloem zorgt voor een hele mooie blend.

€ 18,18
10 g [Jar]
€ 18,18
50 grams [bulk]
€ 77,27
100 grams [bulk]
€ 150,00
500 gram (bulk)
€ 731,40

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Rapé Relax - Passiebloem

Rapé Relax met Passiebloem van de Katukina Tribe is speciaal samengesteld om een kalmerend effect te bieden dat perfect is voor het slapen gaan en voor lucide dromen. De combinatie van Tsunu-as en Passiebloem creëert een harmonieuze blend die rust en helderheid bevordert.

Rapé (spreek uit als Ha-Pee) is een heilig sjamanistisch 'medicijn' dat al duizenden jaren wordt gebruikt door healers van inheemse stammen. Het is een essentieel onderdeel van hun tribale cultuur en geschiedenis en bestaat uit een complexe mix van verpulverde planten. De naam Rapé betekent ook wel “stof van de Ouden”. Diverse inheemse stammen, waaronder de Matses en de Huni Kuin Indianen (Kaxinawás), gebruiken dit al duizenden jaren.

Rapé is ideaal voor ceremonies zoals Ayahuasca of andere junglemedicijnen. Rapé helpt bij het verkrijgen van helderheid, focus, spirituele reiniging, inzicht en energie. Het ondersteunt ook bij het verdrijven van negatieve gedachten en dagelijkse taken.

Verpakkingsmateriaal

In onze zoektocht naar het creëren van een zo duurzaam mogelijk product, hebben we gekozen voor glazen flesjes in plaats van plastic varianten. Glas is een duurzame verpakkingsoptie die bijdraagt aan minder plastic afval. We willen iedereen vragen om de geleverde Rapé potjes te bewaren en te hergebruiken voor andere doeleinden.