Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Cubensis McKennaii · Easy Paddo Grow kit - Paddo Grow Kits - Next Level
Cubensis McKennaii · Easy Paddo Grow kit

Cubensis McKennaii · Easy Paddo Grow kit

De Psilocybe McKennaii is een zeer sterke Magic Mushroom die niet onderschat mag worden! Na het consumeren van de McKennaii kun je een kleurrijke en stevige visuele reis verwachten. Kijk er niet van op wanneer je in een grappige, maar bizarre en soms zelfs ongelooflijke, magische wereld belandt! De Psilocybe McKennai is een van de sterkste paddo's die je kunt nemen. 

Gezien onze beperkte voorraad van 2100cc grow kits, kan het voorkomen dat je 2 x 1200cc ontvangt. 

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
3 € 25,52 Tot € 4,03
5 € 24,17 Tot € 13,43
€ 26,86
1200 cc
€ 26,86
2100 cc
€ 35,12
Aantal
Staffelkorting
Nieuwe prijs
3+
- 5%
€ 25,52
5+
- 10%
€ 24,17

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Psilocybe Cubensis McKennaii - Paddo Grow kit

De McKennaii paddenstoel (Psilocybe Mckennaii) heeft een sterke, diepe werking en zal visuele deuren voor je openen. Laat deze paddenstoel je meenemen op een kleurrijke, magische achtbaanrit. Kweek je eigen McKennaii en geniet van de onvergetelijke ervaring. Dit is een van de sterkste paddo's die er zijn. Veel kweekplezier!

Er wordt gezegd dat de Psilocybe Cubensis McKennaii nog krachtiger effecten heeft dan de bekende Hawaïaanse paddenstoelen en daarom wordt deze magic mushroom over het algemeen aanbevolen aan ervaren Psychonauten!

NLNaturals Paddo Grow kits

De NLNaturals Paddo Growkit bevat alles wat je nodig hebt, zodat jij jouw eigen prachtige Paddo’s kunt kweken. Je hoeft enkel water toe te voegen en de instructies te volgen. De Magic Mushroom Growkit bevat naast de Growkit ook een groeizak met luchtfilters en 2 paperclips.

Met de McKennai Growkit oogst je gemakkelijk tot 800 gram verse paddo's van A-kwaliteit. Gemiddeld zijn er per growkit drie 'flushes' (oogsten) mogelijk. De eerste flush geeft meestal de grootste opbrengst.
Gekoeld is de Growkit zo’n 3 tot 6 maanden houdbaar. Buiten de koeling is de Growkit echter beperkt houdbaar.

Volg onze Paddo Grow Kits instructies stap voor stap 

Volg onze growguide voor het kweken van je eigen paddo's stap voor stap. Alleen dan kunnen wij de beste resultaten garanderen!

grow kit Guide - NL.jpg

Heating Mat Instructie Video