• Nieuw

Cubensis McKennaii · Easy Paddo Grow kit

De McKennaii is een zéér sterke Magic Mushroom, die niet onderschat mag worden! Na het consumeren van de McKennaii kun je een kleurrijke en stevige visuele reis verwachten. Kijk er niet van op wanneer je in een grappige, maar bizarre en soms zelfs ongelooflijke sprookjeswereld belandt! Want een sterkere trip onder de Growkits bestaat er namelijk niet! 

Prijs Bestellen
 37,95
 27,95

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Bij dit product raden wij aan:

Psilocybe Cubensis McKennaii - Paddo Growkit

Eén paddo, die toch echt bedoelt is voor de ervaren Magic Mushroom reizigers onder ons! Laat je meevoeren in één wonderbaarlijke wereld vol fantasieën en dromen, maar dan net iets echter of nee VEEL ECHTER dan wanneer je nu op dit moment aan ‘fantasieën en dromen’ zou denken.

In de wereld van McKennaii is niets uit te sluiten, dus maak je klaar voor deze waanzinnige reis in een geniale, kleurrijke achtbaan. Wees gewaarschuwd, doe de gordels goed vast en houd je ook goed vast, want dit wordt een intense reis om nooit meer te vergeten!

NLNaturals Paddo Grow kits

De NLNaturals Paddo Growkit bevat alles wat je nodig hebt, zodat jij jouw eigen prachtige Paddo’s kunt kweken. Enkel water toevoegen en de instructies volgen. De Magic Mushroom Growkit bevat naast de Growkit ook één groeizak met luchtfilters en 2 paperclips.

Gemiddeld zijn er per Growkit drie vluchten mogelijk. Daarbij geldt dat de eerste vlucht meestal de grootste opbrengst levert.
Gekoeld is de Growkit zo’n 3 tot 6 maanden houdbaar. Buiten de koeling is de Growkit echter beperkt houdbaar.

Wil jij het meeste uit jouw Growkit halen? Volg onze Paddo Growkit instructies stap voor stap!

Prijs Bestellen
 37,95
 27,95

Je bent misschien ook geïnteresseerd in