Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Premium Mazatapec Paddo Grow Kit - Psilocybe Cubensis - Paddo Kweekset - Next Level
Paddo Growkit Psilocybe Cubensis Mazatapec · Easy Paddo Grow kit   27,95 | Next Level Smartshop Webshop
Paddo Growkit Psilocybe Cubensis Mazatapec · Easy Paddo Grow kit   27,95 | Next Level Smartshop Webshop
Paddo Growkit Psilocybe Cubensis Mazatapec · Easy Paddo Grow kit   27,95 | Next Level Smartshop Webshop
Paddo Growkit Psilocybe Cubensis Mazatapec · Easy Paddo Grow kit   27,95 | Next Level Smartshop Webshop
Paddo Growkit Psilocybe Cubensis Mazatapec · Easy Paddo Grow kit   27,95 | Next Level Smartshop Webshop
Paddo Growkit Psilocybe Cubensis Mazatapec · Easy Paddo Grow kit   27,95 | Next Level Smartshop Webshop
Paddo Growkit Psilocybe Cubensis Mazatapec · Easy Paddo Grow kit   27,95 | Next Level Smartshop Webshop Paddo Growkit Psilocybe Cubensis Mazatapec · Easy Paddo Grow kit   27,95 | Next Level Smartshop Webshop Paddo Growkit Psilocybe Cubensis Mazatapec · Easy Paddo Grow kit   27,95 | Next Level Smartshop Webshop

Premium Mazatapec Paddo Grow Kit - Psilocybe Cubensis

Verken de spirituele diepten met onze premium Psilocybe Cubensis Mazatapec grow kit. Deze bijzondere Mexicaanse paddo, gekoesterd om zijn vermogen om intense visuele en spirituele ervaringen op te wekken, is een favoriet onder zoekers naar innerlijke wijsheid. Onze gebruiksvriendelijke growkit biedt alles wat nodig is voor een succesvolle kweek. In een mum van tijd oogst je je eigen topkwaliteit Mazatapec paddo's, klaar om je mee te nemen op een onvergetelijke reis naar de kern van je bewustzijn.

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
3 € 27,48 Tot € 4,34
5 € 26,03 Tot € 14,46
€ 28,93
1200 cc
€ 28,93
2100 cc
€ 37,19
Aantal
Staffelkorting
Nieuwe prijs
3+
- 5%
€ 27,48
5+
- 10%
€ 26,03
Aantal
Staffelkorting
Nieuwe prijs
3+
- 5%
€ 35,33
5+
- 10%
€ 33,47

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Grow Kit Guide online beschikbaar Kweek je eigen Paddo's! Geschikt voor beginnende kwekers

Premium Mazatapec Paddo Grow Kit - Psilocybe Cubensis

Bereid je voor op een spirituele ontdekkingsreis met de Psilocybe Cubensis Mazatapec. Deze buitengewone Mexicaanse paddo, geworteld in eeuwenoude shamanistische tradities, biedt een unieke combinatie van visuele pracht en diepgaande spirituele inzichten. Perfect voor psychonauten die op zoek zijn naar meer dan alleen een trip, maar een ware innerlijke odyssee.

Unieke Eigenschappen van de Mazatapec

De Mazatapec onderscheidt zich door zijn subtiele maar krachtige werking. Kenmerkend zijn de gedeeltelijk gesloten hoeden, een visueel detail dat de mystieke aard van deze paddo weerspiegelt. Gebruikers melden vaak een geleidelijke opbouw van effecten, beginnend met een zachte euforie die overgaat in levendige visuals en diepgaande spirituele openbaringen. De reis met Mazatapec wordt vaak beschreven als helder en introspectief, waarbij gebruikers een verhoogd gevoel van verbondenheid met de natuur en het universum ervaren. Deze paddo staat bekend om zijn vermogen om 'deuren in de geest' te openen, wat leidt tot nieuwe perspectieven en zelfinzichten. De Mazatapec is bijzonder geliefd onder meditatieve gebruikers en zij die op zoek zijn naar persoonlijke groei door psychedelische ervaringen.

Onze Premium Grow Kit: Topkwaliteit en Gebruiksgemak

Met onze geavanceerde grow kit wordt het cultiveren van Mazatapec paddo's een fluitje van een cent. Iedere set bevat een zorgvuldig samengesteld, volledig gekoloniseerd substraat van 100% natuurlijk, hoogwaardig mycelium. We voegen een op maat gemaakte groeizak toe, compleet met luchtfilters en paperclips, om ideale groeiomstandigheden te garanderen.

Zelfs met minimale aandacht kun je tot 800 gram verse, A-kwaliteit paddo's oogsten. Hoewel de gemiddelde opbrengst drie 'flushes' (oogsten) bedraagt, kan zorgvuldige verzorging resulteren in maar liefst 7 oogsten uit één kit. De eerste flush is doorgaans het meest overvloedig. Bij koele opslag blijft de grow kit 3 tot 6 maanden in optimale conditie.

Alles wat Je Nodig Hebt voor een Succesvolle Paddo Grow

Onze magic mushroom grow kits zijn volledig klaar voor gebruik. Raadpleeg onze uitgebreide Paddo Growkit Guide voor gedetailleerde kweektips en -trucs. Heb je vragen? Ons deskundige supportteam staat klaar om je te helpen. Vergeet niet om een kijkje te nemen in onze Magic Mushroom Grow Kit FAQ en Magic Mushroom blogs voor extra informatie en inspiratie!

grow kit Guide - NL.jpg

Verkrijgbaar in Twee Formaten

  • 1200cc Grow Kit: Ideaal voor zowel nieuwkomers als ervaren kwekers. Deze compacte set levert een indrukwekkende oogst van premium Mazatapec paddo's, perfect voor wie wil experimenteren met de spirituele en visuele aspecten van deze bijzondere soort.
  • 2100cc XL Grow Kit: Voor de toegewijde psychonaut en spirituele zoeker. Deze XL-versie biedt een royalere opbrengst, ideaal voor wie regelmatig wil genieten van de bewustzijnsverruimende effecten van de Mazatapec of voor groepsrituelen.

Beide formaten bevatten hetzelfde hoogwaardige, volledig gekoloniseerde substraat, garant voor een optimale groei van je Mazatapec paddo's.

Tips voor een Succesvolle Kweek

  • Handhaaf een temperatuur tussen 23-27°C
  • Zorg voor indirect licht en vermijd direct zonlicht
  • Streef naar een hoge luchtvochtigheid (85-95%)
  • Werk altijd in een steriele omgeving om besmetting te voorkomen

Heating Mat Instructie Video

Cultiveer Moeiteloos Je Eigen Magische Paddenstoelen

Bij Next Level hebben we het kweken van paddo's tot een kunst verheven. Onze state-of-the-art growkits zijn het resultaat van jarenlange innovatie en verfijning. Elke kit bevat een zorgvuldig samengesteld, 100% natuurlijk substraat, rijk aan hoogwaardig mycelium. Zo ben je verzekerd van optimale groeiomstandigheden voor je magic mushrooms, resulterend in een overvloedige oogst met maximale potentie.

Het kweekproces is verrassend eenvoudig: voeg water toe aan je growbox, creëer de juiste omstandigheden, en laat de magie van de natuur zijn werk doen. Binnen slechts 1 à 2 weken kun je al je eerste oogst verwelkomen! Dankzij onze geavanceerde technieken is het mogelijk om tot wel 7 keer te oogsten van één enkele kit, waardoor je langdurig kunt genieten van je zelfgekweekte Mazatapec paddo's.

Sta open voor de transformerende kracht van de Psilocybe Cubensis Mazatapec en laat je meevoeren op een diepgaande reis door de verborgen landschappen van je geest. Begin vandaag nog met het kweken van je eigen Mazatapec paddo's en bereid je voor op een spirituele odyssee die je perceptie van de werkelijkheid en jezelf kan verrijken en verdiepen.

Verantwoord Gebruik

De Mazatapec biedt een intense, spirituele ervaring die respect en zorgvuldige voorbereiding verdient. Start met een bescheiden dosis, creëer een rustige, veilige omgeving en zorg voor de aanwezigheid van een nuchtere tripsitter. Deze paddo leent zich uitstekend voor introspectieve en meditatieve sessies. Combineer nooit met andere middelen en gebruik niet bij bestaande medische aandoeningen of psychische kwetsbaarheden.

Bij dit product raden wij aan

Gerelateerde blogs:

Wat je er geweldig aan gaat vinden:

 Makkelijk te gebruiken
 width= Zeer geschikt voor beginners
 Geproduceerd in Nederland