Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Premium Mexican Paddo Grow Kit - Psilocybe Cubensis - Paddo Kweekset - Next Level
Paddo Growkit Cubensis Mexican · Easy Paddo Grow kit  € 27,95 | Next Level Smartshop Webshop
Paddo Growkit Cubensis Mexican · Easy Paddo Grow kit  € 27,95 | Next Level Smartshop Webshop
Paddo Growkit Cubensis Mexican · Easy Paddo Grow kit | Next Level Smartshop Webshop
Paddo Growkit Cubensis Mexican · Easy Paddo Grow kit  € 27,95 | Next Level Smartshop Webshop
Paddo Growkit Cubensis Mexican · Easy Paddo Grow kit  € 27,95 | Next Level Smartshop Webshop
Paddo Growkit Cubensis Mexican · Easy Paddo Grow kit | Next Level Smartshop Webshop
Paddo Growkit Cubensis Mexican · Easy Paddo Grow kit | Next Level Smartshop Webshop Paddo Growkit Cubensis Mexican · Easy Paddo Grow kit  € 27,95 | Next Level Smartshop Webshop Paddo Growkit Cubensis Mexican · Easy Paddo Grow kit  € 27,95 | Next Level Smartshop Webshop

Premium Mexican Paddo Grow Kit - Psilocybe Cubensis

Ontdek de zonnige kant van het leven met onze Psilocybe Cubensis Mexican grow kit. Deze legendarische paddo, ook wel bekend als "Flesh of the Gods", biedt een energieke en visueel rijke ervaring. Perfect voor zowel beginners als ervaren psychonauten, zorgt de Mexican voor een fantastische reis vol levendige visuals. Onze gebruiksvriendelijke growkit bevat alles wat je nodig hebt voor een succesvolle kweek van deze iconische magic mushrooms. Bereid je voor op een avontuurlijke trip die je de wereld in een heel nieuw licht laat zien!

€ 28,93
1200 cc
€ 28,93
2100 cc
€ 37,19

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Grow Kit Guide online beschikbaar Kweek je eigen Paddo's! Geschikt voor beginnende kwekers

Premium Mexican Paddo Grow Kit - Psilocybe Cubensis

Duik in de rijke wereld van de Psilocybe Cubensis Mexican met onze hoogwaardige grow kit. Deze iconische paddenstoel, liefkozend "Flesh of the Gods" genoemd, is een favoriet onder zowel beginnende als ervaren psychonauten. Met een geschiedenis die teruggaat tot de oude beschavingen van Midden-Amerika, biedt de Mexican een unieke combinatie van energie, visuele pracht en spiritueel inzicht. Of je nu nieuw bent in de wereld van magic mushrooms of op zoek bent naar een vertrouwde maar krachtige ervaring, de Mexican paddo is je ideale reisgenoot naar nieuwe perspectieven en zelfontdekking.

Unieke Eigenschappen van de Mexican

De Mexican staat bekend om zijn veelzijdige en toegankelijke effecten, die zich onderscheiden door:

  • Een energieke en opwekkende ervaring
  • Levendige en kleurrijke visuele effecten
  • Een gevoel van euforie en verbondenheid
  • Milde tot middelsterke potentie, perfect voor beginners én ervaren gebruikers
  • Een spirituele connectie, die de bijnaam "Flesh of the Gods" eer aandoet
  • Potentieel voor diepe introspectie en persoonlijke inzichten

Gebruikers beschrijven de reis vaak als een zonnige, avontuurlijke ervaring die de positieve kanten van het leven belicht. De Mexican nodigt je uit om de wereld met nieuwe ogen te zien, vol verwondering en creatieve energie.

Onze Premium Grow Kit: Topkwaliteit en Gebruiksgemak

Onze state-of-the-art grow kit maakt het kweken van je eigen Mexican paddo's verrassend eenvoudig. Elke kit bevat een volledig gekoloniseerd, puur natuurlijk substraat met 100% mycelium van de hoogste kwaliteit. Daarnaast ontvang je een speciaal ontwikkelde groeizak met luchtfilters en paperclips voor optimale groeiomstandigheden.

Met minimale inspanning kun je tot wel 800 gram verse paddo's van A-kwaliteit oogsten. Gemiddeld zijn er 3 'flushes' (oogsten) mogelijk, maar met de juiste zorg kun je tot wel 7 oogsten uit één kit halen. De eerste flush geeft meestal de grootste opbrengst. In de koelkast blijft de grow kit 3 tot 6 maanden goed.

Alles wat Je Nodig Hebt voor een Succesvolle Paddo Grow

Al onze magic mushroom grow kits zijn ready-to-grow. Voor gedetailleerde instructies kun je onze uitgebreide Paddo Growkit Guide raadplegen. Deze biedt stap-voor-stap begeleiding voor een optimale oogst. Onze deskundige klantenservice staat klaar om je te helpen bij elke stap van het kweekproces. Voor extra informatie en tips, bekijk ook onze Magic Mushroom Grow Kit FAQ en Magic Mushroom blogs.

grow kit Guide - NL.jpg

Verkrijgbaar in Twee Formaten

  • 1200cc Grow Kit: Perfect voor beginners of voor wie een bescheiden oogst wenst. Deze compacte kit levert een indrukwekkende opbrengst van topkwaliteit Mexican paddo's.
  • 2100cc XL Grow Kit: Voor de echte enthousiastelingen en ervaren kwekers. Deze XL-versie biedt een fors grotere opbrengst, ideaal voor wie regelmatig wil oogsten of zijn voorraad wil maximaliseren.

Of je nu kiest voor de standaard of de XL-versie, beide kits bevatten hetzelfde hoogwaardige, volledig gekoloniseerde substraat voor optimale groei van je Mexican paddo's.

Tips voor een Succesvolle Kweek

  • Houd de temperatuur tussen 23-27°C
  • Zorg voor indirect licht, vermijd direct zonlicht
  • Houd de luchtvochtigheid hoog (85-95%)
  • Werk altijd steriel om contaminatie te voorkomen

Heating Mat Instructie Video

Kweek Gemakkelijk Je Eigen Magische Paddenstoelen

Bij Next Level maken we het kweken van je eigen paddo's tot een eitje. Onze geavanceerde growkits zijn het resultaat van jarenlang perfectioneren. Elke kit bevat een perfect uitgebalanceerd, 100% natuurlijk substraat dat vol zit met hoogwaardig mycelium. Zo weet je zeker dat je magic mushrooms optimaal groeien en je grote oogsten met maximale potentie krijgt.

Kweken is een makkie: voeg water toe aan je growbox, zorg voor de juiste omstandigheden, en laat de natuur haar werk doen. Binnen 1 à 2 weken kun je al je eerste oogst binnenhalen! Dankzij onze geavanceerde techniek kun je tot wel 7 keer oogsten van één kit. Zo geniet je lekker lang van je eigen, vers gekweekte paddo's.

Ontdek de kracht van de Psilocybe Cubensis Mexican en laat je meevoeren op een zonnige, energieke reis door nieuwe dimensies van perceptie. Kweek nu je eigen Mexican paddo's en bereid je voor op een avontuurlijke, oog-openende ervaring die je kijk op de wereld kan verfrissen en verrijken.

Verantwoord Gebruik

Hoewel de Mexican paddo vaak als toegankelijk wordt beschouwd, biedt het nog steeds een krachtige ervaring die respect en voorbereiding verdient. Begin met een lage dosis, vooral als je nieuw bent in de wereld van psychedelica. Zorg voor een veilige, comfortabele omgeving en de aanwezigheid van een nuchtere tripsitter. Deze paddo is geschikt voor zowel introspectieve als sociale ervaringen, maar wees je bewust van je omgeving en gezelschap. Combineer nooit met andere middelen en gebruik niet bij medische aandoeningen. Benader elke sessie met een open geest en de intentie om te leren en te groeien.

Bij dit product raden wij aan

Gerelateerde blogs:

Wat je er geweldig aan gaat vinden:

 Makkelijk te gebruiken
 width= Zeer geschikt voor beginners
 Geproduceerd in Nederland