Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Black Maca - 5:1 Extract - Ontspannend - Next Level
Ontspannend Black Maca - 5:1 Extract  € 11,95 | Next Level Smartshop Webshop
Ontspannend Black Maca - 5:1 Extract  € 11,95 | Next Level Smartshop Webshop
Black Maca - 5:1 Extract
Ontspannend Black Maca - 5:1 Extract  € 11,95 | Next Level Smartshop Webshop

Black Maca - 5:1 Extract

Nieuw receptuur: 5x Extract! NLNaturals Zwarte Maca Het geeft een sterk gevoel van euforie, ontspanning, scherpte en energie. Ment zegt dat de Libido en het geheugen enorm versterkt. Een gouden aanwinst in de collectie van de extracten. Maca is een echte superfood met enorm veel voordelen op veel verschillende vlakken. Een Next Level Favoriet! Verkrijgbaar in 50 en 100 gram. 

€ 10,96
50 gram
€ 10,96
100 gram
€ 17,89

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Black Maca Extract 5:1


NLNatuurlijke Zwarte Maca trots op de omgeving van energie, libido en het geheugen. Zwarte Maca is vooral goed voor de mannen onder ons. Het geeft een sterk gevoel van euforie, ontspanning, scherpte en energie. Een volgend niveau Favoriet!

Black Maca-extract

Maca Energy - Black Maca Liquid Extract is gemaakt met zuivere, traditioneel zongedroogde, natuurlijke maca-wortels die uitsluitend in Peru worden verbouwd op een hoogte van 14.000. Black Maca Extract heeft veel wetenschappelijk geteste eigenschappen en gezondheidsvoordelen. Het is een bron van vitaminen, mineralen, eiwitten, aminozuren en complexe koolhydraten. Het bevat ook een indrukwekkende hoeveelheid bioactieve componenten en antioxidanten, die de bron zijn van veel van zijn voordelen.

Voordelen van Maca

Maca staat bekend als een krachtig adaptogeen, wat betekent dat het een stof is die helpt de natuurlijke weerstand van het lichaam tegen omgevingsstress te vergroten.

Hoe Maca werkt

Maca zit vol met essentiële voedingsstoffen die het lichaam helpen bij zijn regeneratieproces, waardoor het uiteindelijk helpt bij het aanvullen van verschillende problemen en zorgt voor een mooie balans en welzijn. Er wordt gezegd dat Black Maca het lichaam helpt bij het in balans houden van hormonen en een gematigd evenwicht.

Dossering
1 tot maximaal 2 theelepels per dag

Gebruik
In te nemen met water. Neem de gewenste dosage en spoel het weg met water