Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

02 Kuripe - Applicator - Plain - Kuripe & Tepi - Next Level
02 Kuripe - Applicator - Plain

02 Kuripe - Applicator - Plain

Handgemaakte Kuripe zonder decoraties. Het is gemaakt van bamboe en het is makkelijk mee te nemen tijdens het reizen en ook erg makkelijk te reinigen! Opties: B Stock, High Quality of High Quality + Borstel

€ 5,58
B Stock
€ 11,16 € 5,58
High Quality
€ 11,16
High Quality + Borstel
€ 13,22
ACTIE: Bespaar € 0,00 bij 1 stuks (combineren met andere producten mogelijk)

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Rapé Kuripe - Applicator | Plain 

Elke bamboe - kuripe is zorgvuldig geschuurd, afgewerkt en gepolijst om ervoor te zorgen dat hij een strakke en gladde afwerking heeft zonder enige decoratieve elementen. Met liefde handgemaakt. Door het gebruik van bamboe is de kuripe licht van gewicht en ideaal voor op reis. Bovendien is hij zeer gemakkelijk schoon te maken! 

Over de B stock 

Let op: onze Kuripe Plain B-Stock versie kan enkele kleine imperfecties hebben, zoals onregelmatige maten of iets grotere openingen dan ons reguliere product. Het bamboe materiaal dat gebruikt wordt in de productie van de B-Stock versie kan ook lichte variaties in kleur of textuur vertonen.

Bovendien kunnen sommige Kuripes een beetje lijm aan de buitenkant vertonen, hoewel dit de functionaliteit niet beïnvloedt. Net als onze originele Kuripe Plain is deze versie ook handgemaakt en heeft het een eenvoudig ontwerp.

Bij dit product raden wij aan