Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Kanna Extract - Happy Calming - Kanna - Next Level
Kanna Extract - Happy Calming

Kanna Extract - Happy Calming

Dit Kanna extract is vergelijkbaar met de Kanna ET2+ extract maar heeft een lager Mesembrine gehalte. De Kanna Happy Calming is een zeer fijne kristallijn uit de Kanna-plant. Het geeft je een prettig 'stoned' gevoel waardoor je heerlijk kan ontspannen.

€ 13,72
1 g

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Kanna Extract - Happy Calming - 1g

Kanna (Sceletium Tortuosom) is een vetplant afkomstig uit Zuid-Afrika. Het unieke euforische effect van Kanna werd zo'n 300 jaar geleden ontdekt door de Hottentotten. De Kanna Happy Calming is een zeer fijne kristallijn uit de Kanna-plant.

Dit Kanna-extract zorgt voor een sterk ontspannend effect en je stemming zal een flinke boost krijgen. Ook op sociaal gebied zal je een stimulerend effect waarnemen.

Eén zeer kleine dosering kan al hevige effecten geven.

Gebruik

Deze vorm van Kanna wordt gesnoven. Eén zeer kleine hoeveelheid 20-25 mg is al voldoende (gewoon beginnen met een sleutelpuntje dus).

Ingrediënten

Kanna extract (Sceletium Tortuosom)
Mesembrine ± 60%
Mesembrenon ± 20%
Δ7-Mesembrenon ± 15%
Vulmiddel: D-Manitol

Waarschuwing

Kanna werkt als een selectieve serotonineheropnameremmer (SSRI). Niet combineren met andere SSRI's (Seroxat, Prozac) of MAO-remmers. Raadpleeg altijd eerst je arts en lees de bijsluiter van je medicatie om gezondheidsrisico's te voorkomen. Gebruik Kanna ook niet als je zwanger bent of borstvoeding geeft.