Kanna Extract - Happy Calming

Dit Kanna extract is vergelijkbaar met de Kanna ET2+ extract maar heeft een lager Mesembrine gehalte. De Kanna Happy Calming is een zeer fijne kristallijn uit de Kanna-plant, gestandaardiseerd op Manitol.

Prijs Bestellen
 14,95

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Kanna Extract - Happy Calming - 1g

Dit Kanna-extract heeft een relatief laag Mesembrine-gehalte, wat zorgt voor een ontspannend effect. Na het consumeren van dit bijzondere product kun je allereerst uitgaan van een verbeterde stemming. Ook wordt veelal gesproken over een stimulerend effect op sociaal gebied ‘and last but not least’ een sterk ontspannend effect!

Eén zeer kleine dosering kan al hevige effecten geven.

Kanna

Kanna (Sceletium Tortuosom) is een vetplant afkomstig uit Zuid-Afrika. Het unieke euforische effect van Kanna werd zo'n 300 jaar geleden ontdekt door de Hottentotten. De Kanna Happy Calming is een zeer fijne kristallijn uit de Kanna-plant, gestandaardiseerd op Manitol.

Gebruik

Deze vorm van kanna wordt gesnoven. Eén zeer kleine hoeveelheid is al voldoende (gewoon beginnen met een sleutelpuntje dus).

Ingrediënten

Kanna extract (Sceletium Tortuosom)
Mesembrine ± 60%
Mesembrenon ± 20%
Δ7-Mesembrenon ± 15%
Vulmiddel: D-Manitol

Waarschuwing

Kanna (Sceletium Toruosum) werkt als een selectieve serotonineheropnameremmer (SSRI). Niet combineren met andere SSRI's (Seroxat, Prozac) van MAO-remmers. Raadpleeg altijd eerst je arts en lees de bijsluiter van uw medicatie om gezondheidsrisico's te voorkomen. Gebruik Kanna ook niet als je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Prijs Bestellen
 14,95