Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Kanna Extract - Merry Stony - Kanna - Next Level
Kanna Extract - Merry Stony

Kanna Extract - Merry Stony

Dit Kanna extract geeft je een fijn stoned-achtig gevoel waardoor je lekker kunt ontspannen! 

€ 19,72
1 g

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Kanna Merry Stony- 1g

Kanna (Sceletium tortuosum) is een vetplant uit Zuid-Afrika en wordt al eeuwenlang door de lokale bevolking gebruikt om haar interessante eigenschappen. De meest gewaardeerde eigenschap is het verbeteren van de gemoedstoestand.

Het Kanna Merry Stony extract benadrukt de ontspannende eigenschappen van Kanna, waarbij je uit kunt gaan van een heerlijk, relaxed en stoned gevoel. Het is uitermate geschikt voor de blowers onder ons die zichzelf een aanslag op de longen willen besparen. Het snuiven van dit product geeft namelijk een heerlijk ‘stony’ gevoel, waarop je zeker zult chillen!

Deze effecten klinken veel festivalgangers en muziekliefhebbers ongetwijfeld bekend in de oren. Echter is dit dé natuurlijke variant, waarbij de effecten waarschijnlijk milder zijn, maar zeker de moeite waard. Daarbij is de volgende ochtend een stuk minder zwaar dan je misschien gewend bent van een middel met soortgelijke effecten.

Gebruik

Deze vorm van kanna wordt gesnoven. Eén zeer kleine hoeveelheid van 20-25 mg is al voldoende (gewoon beginnen met een sleutelpuntje dus).

Ingrediënten

Kanna extract, gestandaardiseerd op Manitol.

Totaal alkaloïden: ± 5%Mesembrine: ± 2%

Primair alkaloïde profiel:

Mesembrine 32%

Mesembrenon 30%

Δ7-Mesembrenon 32%

Vulstof: D-Manitol

Waarschuwing

Kanna werkt als een selectieve serotonineheropnameremmer (SSRI). Niet combineren met andere SSRI's (Seroxat, Prozac) of MAO-remmers. Raadpleeg altijd eerst je arts en lees de bijsluiter van je medicatie om gezondheidsrisico's te voorkomen. Gebruik Kanna ook niet als je zwanger bent of borstvoeding geeft.