Kanna Poeder - Snuff

Kanna (Sceletium tortuosum) is een vetplant uit Zuid-Afrika en wordt al eeuwenlang door de lokale bevolking gebruikt om haar interessante eigenschappen. De meest gewaardeerde eigenschappen zijn het verbeteren van de gemoedstoestand, energieniveau en het libido.

Prijs Bestellen
 4,95

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Kanna Snuff - 1g

Kanna is een prachtig, natuurlijk product, die uitermate geschikt is om in de juiste party stemming te komen. Normaliter zorgen de ‘niet’ legale middelen ervoor, dat er meer serotonine wordt vrijgemaakt, terwijl kanna de heropname van serotonine blokkeert. Tevens werkt kanna op de cannabinoïde-receptoren, waardoor de sedatieve en euforische effecten verklaard kunnen worden.

Afhankelijk van de dosering kun je uitgaan van een warm, euforisch gevoel. Tevens wordt vaak gesproken over een open houding naar de wereld toe. Daarbij kun je denken aan een verhoogde spraakzaamheid, een verhoogd energieniveau, maar tegelijkertijd ook een fijn ontspannen gevoel. Aanrakingen kunnen vele malen intenser worden ervaren dan normaal.

Deze effecten klinken voor vele festivalgangers en muziekliefhebbers vast bekend in de oren. Echter is dit dé natuurlijke variant, waarbij de effecten wellicht milder zijn, maar zeer zeker de moeite waard. Daarbij is de volgende ochtend gegarandeerd een stuk minder zwaar dan je wellicht gewend bent van een middel met soortgelijke effecten.

Gebruik

Je kunt Kanna snuiven, er thee van zetten of de werkzame stoffen extraheren met alcohol. In principe is 20 mg is genoeg om effecten te kunnen ervaren. Het snuiven van kanna zorgt voor de meest snelle werking.

Ingrediënten

De werkzame bestanddelen van Sceletium tortuosum zijn mesembrine, mesembrenone, mesembrenol en tortuosamine. Mesembrine, de belangrijkste alkaloïde, is een selectieve serotonine heropname remmer (SSRI).

Waarschuwing

Combineer Kanna niet met andere SSRI's (Seroxat, Prozac) of Monoamine Oxidase remmers (MAO-i), zoals Peganum harmala, Banisteriopsis caapi of bepaalde anti-depressiva.

Prijs Bestellen
 4,95