Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Kanna Poeder - Snuff - Kanna - Next Level
Kanna Poeder - Snuff

Kanna Poeder - Snuff

Kanna (Sceletium tortuosum) is een vetplant uit Zuid-Afrika en wordt al eeuwenlang door de lokale bevolking gebruikt om haar interessante eigenschappen. De meest gewaardeerde eigenschappen zijn het verbeteren van de gemoedstoestand, energieniveau en het libido.

€ 11,50
1 g

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Kanna Snuff - 1g

Kanna is een prachtig, natuurlijk product dat heel geschikt is om in de juiste party stemming te komen. De ‘niet’ legale middelen zorgen ervoor dat er meer serotonine wordt vrijgemaakt, terwijl Kanna de heropname van serotonine blokkeert. Tevens werkt Kanna op de cannabinoïde-receptoren, waardoor het verdovende en euforische effect verklaard kan worden.

Afhankelijk van de dosering kun je uitgaan van een warm, euforisch gevoel. Ook wordt vaak gesproken over een open houding naar de wereld toe. Daarbij kun je denken aan een verhoogde spraakzaamheid, een verhoogd energieniveau en tegelijkertijd een fijn ontspannen gevoel. Aanrakingen kunnen veel intenser worden ervaren dan normaal.

Deze effecten klinken festivalgangers en muziekliefhebbers vast bekend in de oren. Echter is dit dé natuurlijke variant, waarbij de effecten wellicht milder zijn, maar zeer zeker de moeite waard. Daarbij is de volgende ochtend gegarandeerd een stuk minder zwaar dan je misschien gewend bent van een middel met soortgelijke effecten.

Gebruik

Deze vorm van Kanna wordt gesnoven. Eén zeer kleine hoeveelheid 20-25 mg is al voldoende (gewoon beginnen met een sleutelpuntje dus). Het snuiven van kanna zorgt voor de meest snelle werking.

Ingrediënten

De werkzame bestanddelen van Sceletium tortuosum zijn mesembrine, mesembrenone, mesembrenol en tortuosamine. Mesembrine, de belangrijkste alkaloïde, is een selectieve serotonine heropname remmer (SSRI).

Waarschuwing

Kanna werkt als een selectieve serotonineheropnameremmer (SSRI). Niet combineren met andere SSRI's (Seroxat, Prozac) of MAO-remmers. Raadpleeg altijd eerst je arts en lees de bijsluiter van je medicatie om gezondheidsrisico's te voorkomen. Gebruik Kanna ook niet als je zwanger bent of borstvoeding geeft.