Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Sensi Star - Inner Earth Seeds - Next Level
Sensi Star

Sensi Star

Sensi Star is een sterke, indica-dominante hybride met een zoete en aardse smaak en geur. Ze heeft een THC-gehalte dat kan variëren van 18% tot 25% en staat bekend om haar ontspannende en kalmerende effecten, waardoor ze populair is onder medische gebruikers. Ze kan binnen of buiten worden gekweekt en heeft een korte bloeitijd van ongeveer 7 tot 8 weken. Sensi Star is een compacte plant die goed presteert in Sea Of Green en Screen Of Green set-ups, en kan een opbrengst opleveren van 400-500 gram per vierkante meter binnen en tot 600 gram per plant buiten.

You are limited to purchasing a maximum of 25 Cannabis seeds in total. Any order above this amount will be canceled.

€ 18,18
3
€ 18,18
5
€ 27,27

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Sensi Star

Sensi Star: een krachtige, indica-dominante hybride met een zoete en aardse smaak en geur. Sensi Star is in de jaren '90 ontstaan en heeft sindsdien verschillende prijzen gewonnen, waaronder de High Times Cannabis Cup en de Highlife Cup.

Sensi Star heeft een THC-gehalte dat kan variëren van 18% tot 25% en staat bekend om haar krachtige en langdurige effecten. Deze variëteit heeft een korte bloeitijd van ongeveer 7 tot 8 weken en kan binnen of buiten worden gekweekt. De opbrengst binnen kan ongeveer 400-500 gram per vierkante meter bedragen en buiten kan de opbrengst oplopen tot 600 gram per plant.

De compacte toppen van Sensi Star zijn bedekt met een legendarische hoeveelheid hars en hebben een bijna puur indica-effect, dat ontspannend en kalmerend kan zijn. Het is een populaire keuze voor mensen die stress, pijn, angst en slapeloosheid willen behandelen. Sommige melden een sterk ontspannen gevoel, terwijl anderen juist een energiek en opwekkend effect ervaren.

Sensi Star is een geweldige plant voor zowel beginnende als ervaren kwekers. Het is een compacte plant die goed presteert in Sea Of Green en Screen Of Green set-ups, waar de zijtakken van deze korte en dikke planten goed bijdragen aan uitstekende oogsten.

Het is een geweldige plant voor binnen- en buitenkweek en ze doet het goed in elk medium.

Als je op zoek bent naar een krachtige en prijswinnende cannabissoort, dan is Sensi Star zeker het overwegen waard. Het is een klassieke, oldskool strain die zowel door oldskoolers als nieuwe kwekers gewaardeerd wordt. Ook is ze populair onder medische gebruikers vanwege de sterk ontspannende effecten.

Hoogte: 100 - 150 cm

Smaak: aards, kruidig, zoet

Effect: stoned, body buzz, krachtige langdurige high, sedatief, euforisch

Bloeitijd: 8 – 9 weken bloei

Opbrengst binnen: 350 - 450 gram p/ m²

Opbrengst buiten: 400 – 500 gram per plant

THC/CBD dominant: THC