Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Purple Haze Feminized - Inner Earth Seeds - Next Level
Purple Haze Feminized

Purple Haze Feminized

Purple Haze, ze is terug! een bekende old-school cannabisvariant populair in Nederland vanwege haar paarse tinten en krachtige, psychedelische effecten. Een sativa-dominante hybride geschikt voor buiten- en binnenkweek. De plant groeit uit tot een middelgrote plant met donkerpaarse stengels en lange smalle bladeren en produceert grote, dikke toppen met zoet/zure, zeer Hazy aroma's. Purple Haze heeft een hoog THC-gehalte en kan sterke effecten produceren zoals euforie & creativiteit en verlichting van stress, angst, pijn en depressie. De bloemen hebben paarse en groene tinten en een aardse, zoete en fruitige smaak.

Je kunt in totaal maximaal 25 Cannabiszaden kopen. Elke bestelling boven dit aantal wordt geannuleerd.

€ 18,18
3
€ 18,18
5
€ 27,27

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Purple Haze

Ze is terug! Wie houdt er niet van deze old-school dame? Gevoelens van nostalgie zijn niet ongewoon bij het horen van haar naam. Purple Haze is een populaire cannabissoort die bekend staat om haar paarse tinten en krachtige psychedelische effecten. Het is een sativa-dominante hybride, meestal omschreven als een kruising tussen Haze en Purple Thai. Deze variant is bij uitstek geschikt voor buitenkweek, omdat ze speciaal is ontwikkeld om barre weersomstandigheden te weerstaan. Maar Purple Haze kan ook binnen worden gekweekt. De plant groeit uit tot een middelgrote plant met donkerpaarse stengels en lange smalle bladeren. Purple Haze produceert grote hoeveelheden dike toppen en een heerlijke zoetzure geur verspreiden. Dit vertaalt zich naar de smaak: verwacht aroma's die je alleen bij Haze-variëteiten vindt; zoetzure, fruitige noten met dat onmiskenbare Haze-aroma. Ervaar een comfortabele high zonder dat je geest afdwaalt. Je zult je helder en gelukkig voelen.

Purple Haze is over het algemeen een krachtige soort met een hoog THC-gehalte en kan een sterk effect produceren, wat resulteert in intense gevoelens van euforie en creativiteit. Sommige mensen melden ook dat ze een verhoogd gevoel van focus en productiviteit ervaren na het roken van Purple Haze. Ze kan een geweldige keuze zijn voor mensen die verlichting zoeken bij stress, angst, pijn en depressie. Purple Haze bloemen hebben vaak paarse en groene tinten en zijn bedekt met een kleverige laag hars. Het aroma en de smaak van deze soort worden beschreven als aards, zoet en fruitig, met hints van bessen en kruiden.

Opbrengst binnen: 450 gram per m²

Opbrengst buiten: 400 - 600 gram per plant

Bloeitijd: 8 - 10 weken

Buiten oogsttijd: Midden - eind september

THC/CBD verhouding: THC-dominant

THC-gehalte: hoog

Planthoogte: 160 - 200 cm

Smaak: zoet, fruitig, bessen, aards, kruidig

Effect: stimulerende energieke high, krachtig en verheffend effect op de geest waardoor het ideaal is voor gebruik overdag, de high begint met een cerebrale euforie die kan leiden tot verhoogde focus en creativiteit