Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

GrandDaddy Purple Feminized - Inner Earth Seeds - Next Level
GrandDaddy Purple Feminized

GrandDaddy Purple Feminized

Granddaddy Purple is een Indica-hybride die is ontstaan uit een kruising tussen Purple Urkle en Big Bud. De soort staat bekend om haar dieppaarse toppen met een hoog THC-gehalte tot wel 23%, wat zorgt voor een ontspannend effect. Ze is gemakkelijk te kweken en produceert grote opbrengsten, zowel binnen als buiten. De terpenen van Granddaddy Purple hebben een fruitig, bloemig en skunky aroma met zoet/zure ondertonen. Een uitstekende keuze voor zowel beginnende als ervaren kwekers die op zoek zijn naar een mooie, gemakkelijk te kweken en krachtige paarse cannabissoort.

Je kunt in totaal maximaal 25 Cannabiszaden kopen. Elke bestelling boven dit aantal wordt geannuleerd.

€ 18,18
3
€ 18,18
5
€ 27,27

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

GrandDaddy Purple

Granddaddy Purple is het resultaat van een kruising tussen Purple Urkle en Big Bud. Het resultaa is een perfecte mix van beide ouders, met diepe paarse tinten en grote, compacte toppen. Deze Indica-hybride is perfect om de dag mee af te sluiten. De kalmerende eigenschappen in combinatie met het ontspannende lichaamsgevoel zullen je helpen ontspannen na een lange dag.
De donkerpaarse toppen worden mooi gecombineerd met oranje haren en witte trichomen die over de hele bloem zitten en zorgen voor een geweldige uitstraling. De terpenen van deze soort zijn een mix van fruitige, bloemige en skunky aroma's met zoet/zure ondertonen.
Granddaddy Purple is één van de originele en beste paarse soorten die er zijn en is makkelijk te kweken. Ze produceert grote opbrengsten in slechts 77-84 dagen bloeitijd. Dit maakt haar een geweldige keuze voor kwekers die op zoek zijn naar grote opbrengsten.
Als je Granddaddy Purple binnen kweekt, blijft ze tijdens de groeiperiode kort en gedrongen en produceert ze één centrale top met lange zijtakken. Tijdens de bloeifase strekt de plant zich uit tot een gemiddelde hoogte van 120-140 cm. Ze is een veerkrachtige hybride die goed bestand is tegen hitte, koudere temperaturen en schimmel. We adviseren om de planten tijdens de laatste fase van de bloei te ondersteunen met behulp van een net of stokken.
Buiten groeit Granddaddy Purple uit tot een grote struik met vele zijtakken die lijkt op een kerstboom. Ze kan hoger worden dan binnen en een hoogte van 180 cm bereiken en dezelfde breedte hebben. We raden deze soort aan aan kwekers die langere zomers hebben en de volledige 10-11 weken de tijd hebben om te rijpen, afhankelijk van het fenotype.
Granddaddy Purple heeft een goede weerstand bij koude nachten en hittestress dankzij haar Skunk-genen. Dit maakt haar een goede keuze voor kwekers die normaal last hebben van schimmel of meeldauw. Deze soort is een grote opbrenger en zal u belonen met geweldige opbrengsten van hoge kwaliteit paarse toppen.
Binnen kan Granddaddy Purple opbrengsten opleveren van 750 g/m² en buiten kan ze meer dan 1000 gram per plant produceren in een warm klimaat.
Al met al is Granddaddy Purple een fantastische keuze voor zowel beginnende als ervaren kwekers die op zoek zijn naar een mooie, gemakkelijk te kweken en krachtige paarse cannabissoort.

Hoogte: 120 – 180 cm

Smaak: zoet, fruitig, bessen, skunk

Effect: stoned, ontspannen, slaap

Bloeitijd: 10 – 11 weken bloei

Opbrengst binnen: 750 gr p/ m²

Opbrengst buiten: 500 – 750 gr per plant

THC/CBD dominant: THC