Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Power Plant Autoflower Feminized - Inner Earth Seeds - Next Level
Power Plant Autoflower Feminized

Power Plant Autoflower Feminized

Power Plant aka PP is een sterke Sativa-dominante cannabissoort met een stimulerende high, ideaal voor dagelijks gebruik en creativiteit. Ze heeft een groeicyclus van 11 weken en produceert zware oogsten binnen en buiten. De aardse, kruidige smaak en zoete aroma worden geleverd met THC-gehaltes tussen 15% en 20%. Deze gemakkelijk te kweken soort is geschikt voor zowel beginners als ervaren kwekers en liefhebbers van Sativa's.

Om ervoor te zorgen dat we iedereen de kans geven om onze zaden te kopen, is het maximum aantal zaden dat je per bestelling kunt kopen 25.

€ 18,18
3
€ 18,18
5
€ 27,27

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Power Plant Autoflower Feminized

De welbekende Power Plant, ook wel bekend als PP, nu verkrijgbaar als Autoflower. Power Plant Autoflower Feminized is een Sativa-dominante cannabissoort die bekend staat om haar stimulerende & energieke high. Dit maakt haar ideaal voor gebruik overdag en voor mensen die zich willen concentreren en creatief willen zijn. Deze soort heeft een groeicyclus van ongeveer 11 weken van zaad tot oogst (binnen & buiten) en gedijt binnen goed bij 20 tot 24 uur belichting. Ze is tevens geschikt voor buitenkweek en produceert zware oogsten. Power Plant Autoflower Feminized groeit gemakkelijk in elk kweekmedium of systeem. De smaak van Power Plant Autoflower Feminized is aards en kruidig, met subtiele hints van citrus en dennen. Het aroma is zoet en aards, met een vleugje kruidigheid. Het THC-gehalte van Power Plant Autoflower Feminized varieert tussen de 15% en 20%, afhankelijk van de kweekomstandigheden. Deze cannabissoort is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een sterke, energieke high met langdurige effecten en een zoete smaak en aroma. Kortom, Power Plant Autoflower Feminized is een sterke en gemakkelijk te kweken cannabissoort met een heerlijk zoete smaak en een opwekkend effect op de geest. Het is een geweldige keuze voor zowel beginnende als ervaren kwekers en liefhebbers van stimulerende Sativa's.

Opbrengst binnen: 450 - 500 gram per m²

Opbrengst buiten: 50- 150 gram per plant

Bloeitijd: 10 - 11 weken

Oogsttijd buiten: Midden - eind september

THC/CBD-verhouding: THC-dominante kruising, THC-gehalte: hoog

THC 15-20%
CBD 0%
CBG 0%

Planthoogte: 100 - 150 cm

Smaak: zoet, aards, kruidig, dennen, citrus

Effect: stimulerende energieke high, krachtig en opwekkend effect op de geest waardoor ideaal voor overdag, high begint met een cerebrale euforie die kan leiden tot verhoogde focus en creativiteit

Feminized: Ja

Autoflower: Ja

Geschikt voor buiten: Ja