Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Orange Bud Feminized - Inner Earth Seeds - Next Level
Orange Bud Feminized

Orange Bud Feminized

Stabiel, potent en gemakkelijk te kweken met geweldige opbrengsten. Unieke zoete smaak met citrustonen van nectarine en rijpe sinaasappel. Originele Skunk die zowel binnen als buiten zeer goed presteert. Geschikt voor alle kweektechnieken en kweekmediums. Nu verkrijgbaar via Inner Earth Seeds als feminized zaden!

Om ervoor te zorgen dat we iedereen de kans geven om onze zaden te kopen, is het maximum aantal zaden dat je per bestelling kunt kopen 25.

€ 18,18
3
€ 18,18
5
€ 27,27

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Orange Bud Feminized

Stabiel, potent en gemakkelijk te kweken met geweldige opbrengsten. Unieke zoete smaak met citrustonen van nectarine en rijpe sinaasappel. Originele Skunk die zowel binnen als buiten zeer goed presteert. Geschikt voor alle kweektechnieken en kweekmediums. Nu verkrijgbaar via Inner Earth Seeds als feminized zaden!

Sativa-dominante kruising

Opbrengst binnen: 450 - 550 gram per m²

Opbrengst buiten: 400+ gram per plant

Bloeitijd binnen: 8 - 9 weken

Oogsttijd buiten: Midden - eind september

THC/CBD-verhouding: THC-dominante kruising, THC-gehalte: hoog

THC 17-21%
CBD 0-1%
CBG 0-1%

Planthoogte: 100 - 140 cm

Smaak: Fruitig zoet, nectarine, sinaasappel

Effect: Actieve, sociale high

Feminized: Ja

Autoflower: Nee

Geschikt voor buiten: Ja

Deze soort biedt een ongeëvenaarde kwaliteit wat betreft aroma, smaak en effecten. Orange Bud is niet alleen een originele variëteit die vele cannabiscups heeft gewonnen, maar ook een klassieke Skunk die elke Skunkfijnproever zou moeten proberen. Duizenden kwekers zijn de afgelopen decennia fan geworden van deze soort en het is nog steeds een van de bestverkopende variëteiten. Als je deze gefeminiseerde zaden zelf kweekt kun je uiterst goede resultaten verwachten. Orange Bud-toppen zijn zeer zoet met duidelijke citrustonen.

Ze is ontdekt tijdens een uitgebreide selectiekweek in de vroege jaren ’80. Het doel was toen om een van de fruitigste variëteiten te ontwikkelen zonder dat de opbrengst en kwaliteit erop achteruit zouden gaan. Deze variëteit werd al snel één van de favorieten op het menu van de Nederlandse coffeeshops. Het publiek was gek op het sterke effect en de heerlijke smaak van citrus en Skunk. Orange Bud heeft een legendarische status verkregen door haar oranje-groene toppen met vurige oranje haartjes en haar geur van rijpe sinaasappels en nectarines. Zelfs mensen die voor de eerste keer kweken zullen het kweken van Orange Bud gemakkelijk en leuk vinden. Ze produceert ruime hoeveelheden stevige, harde toppen die bedekt zijn met witte kristallen en mooie oranje haartjes. Orange Bud is al met al een makkelijk te kweken Skunk die heerlijk smaakt!

Orange Bud heeft veel groeikracht, sterke stengels en een consistent groeipatroon. Ze kan onder verschillende omstandigheden groeien.

Ook beginners kunnen deze bewezen soort gemakkelijk kweken. Qua voedingsstoffen is ze niet kieskeurig. Zoals alle Skunkvariëteiten kan ze in vele gebieden gekweekt worden. Als je haar wat meer voedingsstoffen geeft of wat minder, kan ze dat prima aan. Orange Bud is geschikt voor zowel de SOG- als de SCROG-techniek. Buiten kan ze ook relatief snel zijn wat haar een goede kandidaat maakt om vroeg in de herfst te oogsten.

Orange Bud staat bekend om haar actieve, sociale geestelijke high. Ze geeft de roker een feel-good high die heel vrolijk en oppeppend is. Het is een sterke variëteit met hoge THC-gehaltes.

Bij dit product raden wij aan