Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Cinderella 99 Feminized - Inner Earth Seeds - Next Level
Cinderella 99 Feminized

Cinderella 99 Feminized

She's back! De legendarische Cinderella 99 met haar tropische high en fruitige smaak en aroma's. Nu via Inner Earth Seeds verkrijgbaar als feminized zaden.

Om ervoor te zorgen dat we iedereen de kans geven om onze zaden te kopen, is het maximum aantal zaden dat je per bestelling kunt kopen 25.

€ 18,18
3
€ 18,18
5
€ 27,27

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Cinderella 99 Feminized

She's back! De legendarische Cinderella 99 met haar tropische high en fruitige smaak en aroma's. Nu via Inner Earth Seeds verkrijgbaar als feminized zaden.

Sativa-dominante kruising

Opbrengst binnen: Hoog

Opbrengst buiten: Hoog

Bloeitijd binnen: 50-60 dagen (op 12-12 lichtschema)

Bloeitijd buiten: 8-10 weken

Oogsttijd buiten: Midden oktober

THC/CBD-verhouding: THC-dominante kruising, THC-gehalte: hoog

THC 16-19%
CBD 0-2%
CBG 1%

Planthoogte: tot 2m hoog

Smaak: Tropisch fruit, bloemig, funky

Effect: Heldere, stimulerende, zwevende high die doet denken aan Haze

Feminized: Ja

Autoflower: Nee

Geschikt voor buiten: Ja

Het is ons een groot genoegen om als Inner Earth Seeds Brothers Grimm's beroemdste soort, Cinderella 99, opnieuw uit te brengen. Toen Brothers Grimm in 2002 de deuren sloot waren de voorraden van de oorspronkelijke zaden snel uitgeput. In de loop der jaren bleven kwekers hun Cinderella 99-mama's klonen om de soort te behouden en verschillende breeders zetten de legende voort door hybriden van C99 te maken. Uit de oorspronkelijke partij C99 werden verschillende planten opgekweekt en geselecteerd tot een mannetje werd gekozen om de oorspronkelijke "Holy Grail"-vrouw te bestuiven. Deze selectieprocedure levert een prachtige, krachtig groeiende plant op met buds van fantastische kwaliteit, geur en smaak. Uit de zaden ontstaat een vrij hoog percentage paarse phenotypes. Rijk aan terpenen, met intense smaak en aroma's variërend van fruitig tot funky. En dat allemaal te vinden in één plant. Vergeet ook de bekende, heldere C99-high niet die creativiteit stimuleert en doet denken aan de effecten van een goede Haze.