Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Extacy - Love Goody Chocolate Bon Bons with Blue Lilly - Home - Next Level
Extacy - Love Goody Chocolate Bon Bons with Blue Lilly

Extacy - Love Goody Chocolate Bon Bons with Blue Lilly

Beleef intieme momenten van geluk met onze "Extacy" Love Goody Chocolade Bonbons. Deze bijzondere chocolaatjes brengen de verleidelijke krachten van Damiana en Muira Puama samen met de mystieke Blauwe Lotus en gaan dus nog een stapje verder dan onze andere Love Goody bonbons. Geniet van elke hap die leidt naar nieuwe dimensies van plezier.

€ 9,05

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

"Extacy" Love Goody Chocolade Bonbons zijn meer dan alleen chocolaatjes; het zijn uitingen van liefde, sensualiteit en culinaire uitmuntendheid. Perfect voor wie zijn romantische reis wil verdiepen met de kracht van verschillende afrodisiaca en een vleugje luxe.

Belangrijkste Kenmerken:

Luxe Chocolademelange: Zachte en volle chocolade die als een rijke basis dient voor de kracht van de lustopwekkende kruiden.

De Kracht van 3 Afrodisiaca: Naast Damiana en Muira Puama voegt Blauwe Lotus een unieke, euforische dimensie toe aan de mix, wat de sensuele ervaring verhoogt.
Tip: Een glas rode wijn versterkt het effect.

Handgemaakte Perfectie: Elke Bonbon is een voorbeeld van de kunst van het maken van fijne chocolade, met een ongeëvenaarde kwaliteit en smaak.

Verhoogde Sensuele Ervaring: Niet alleen gemaakt om de smaakpapillen te verwennen, maar ook om emotionele en sensuele verbinding te stimuleren.

Instructies:

Neem de chocolade minstens 2 tot 3 uur na een maaltijd. Eet van tevoren geen vetrijk voedsel. Een volle maag vermindert het effect. Na +/- 30 minuten zal de chocolade zijn werk doen. Het effect van de Love Goody is vooral merkbaar tijdens het vrijen, je hoeft dus niet te wachten tot het effect begint ;)

Niet te gebruiken bij:

Diabetes, leverziekte, maagzweren, melk- of soja-allergie, tijdens zwangerschap of borstvoeding. Niet gebruiken in combinatie met MAO-remmers.
Let op: kan de rijvaardigheid beïnvloeden.