Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Passion - Love Goody Chocolate Aphrodisiac Bon Bons - Home - Next Level
Passion - Love Goody Chocolate Aphrodisiac Bon Bons

Passion - Love Goody Chocolate Aphrodisiac Bon Bons

Laat je verleiden door de kracht van onze "Passion" Love Goody Chocolade Bonbons, een luxe traktatie die net zo verleidelijk is voor de smaakpapillen als voor het hart. Elke ambachtelijke Bonbon is een meesterwerkje, gemaakt met de fijnste chocolade en met de exotische aantrekkingskracht van Damiana en Muira Puama – twee van de krachtigste natuurlijke afrodisiaca.

€ 8,22

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Of het nu voor een romantische avond of andere speciale gelegenheid is, of wanneer je een passievol cadeau zoekt: onze "Passion" Love Goody Chocolade Bonbons zorgen ervoor dat liefde en smaak op een heerlijke manier samenkomen.

Belangrijkste Kenmerken:

Voortreffelijke Smaak: Premium chocolade die in je mond smelt, voor een rijke en fluweelzachte ervaring.

Verschillende Afrodisiaca: Verrijkt met Damiana en Muira Puama, bekend om hun natuurlijke vermogen om verlangens aan te wakkeren en romantische gevoelens te verhogen.
Tip: Een glas rode wijn versterkt het effect.

Ambachtelijk Vakmanschap: Met de hand vervaardigd en met zorg voor detail, zodat elke Bonbon een eetbaar kunstwerkje is.

Perfect voor Romantiek: Onze Bonbons geven een passionele vonk aan intieme momenten en zijn dus ideaal om te delen met jouw geliefde.

Instructies:

Neem de chocolade minstens 2 tot 3 uur na een maaltijd. Eet van tevoren geen vetrijk voedsel. Een volle maag vermindert het effect. Na +/- 30 minuten zal de chocolade zijn werk doen. Het effect van de Love Goody is vooral merkbaar tijdens het vrijen, je hoeft dus niet te wachten tot het effect begint ;)

Niet te gebruiken bij:

Diabetes, leverziekten, maagzweren, melk- of soja-allergie, tijdens zwangerschap of borstvoeding. Niet gebruiken in combinatie met MAO-remmers.
Let op: kan de rijvaardigheid beïnvloeden.