Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Magic Truffels

Sclerotia
Een magic truffel is geen paddo en ook geen truffel. Magic truffels zijn sclerotia, een schimmel die tussen de zwamdraden onder de grond door groeit. Ook wel mycelium genoemd. 

Gebruik
Wanneer je truffels gebruikt, is het verstandig om dit te doen in een rustige en comfortabele omgeving. Wij raden aan om eerst een halve dosis in te nemen om je reactie te testen. De werkzame stof psilocybine zal na ongeveer drie kwartier intreden.

Truffels hebben de meeste werking wanneer je ze eet op een lege maag. 4-6 uur niet eten wordt aangeraden. Goed en lang kauwen verbetert het effect van de truffels. Het is ook mogelijk om er thee van te zetten. Snij de truffels in stukjes en laat het 20 minuten trekken in heet water.

Wat betekenen de vier effecten(visual, energy, body, brain) precies?
Body effect: 

Ervaar een prettig gevoel in je lijf, voel alsof je je in slow motion beweegt, ontspan, ervaar een prettige warmte en tintelingen over je hele lichaam!

Brain effects: 

Waarom leven we? Wat is je doel op deze wereld? Weet het antwoord op al de vragen waar je nooit het antwoord op hebt geweten. Zintuigen verscherpen, zie alles helderder dan ooit tevoren.

Visualeffects: 

Ervaar de wereld op een andere manier. Beleef kleuren sterker en zie dingen die je nog nooit eerder hebt gezien.

Energy effect: 

Voel je energiek. Niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk. Vlieg van de ene naar de andere gedachte. Je voelt je euforisch en onoverwinnelijk.

Brengt het gebruik van truffels lichamelijke risico’s mee?
Volgens het boek Addiction van Gable, RS en Jellinek zijn de lichamelijke risico’s van psychedelische truffels verwaarloosbaar. Blijvende orgaanschade is tot nu nergens gemeld en de giftigheid van de werkzame stof psilocybine is zeer laag. Volgens schattingen is een dodelijke doses minstens 1000 keer de werkzame dosis (addiction (2004), Gable RS)

Het RIVM onderzocht de schadelijkheid van 19 genotsmiddelen en bekeek daarbij hoe giftig elk middel is, hoe verslavend het is, en wat de maatschappelijke schade is (agressie, verkeersonveiligheid, arbeidsverzuim). Kijk hier voor het uitgebreide rapport.

http://www.rivm.nl/dsresource?objectid=rivmp:13404&type=org&disposition=inline&ns_nc=1

Zijn truffels verslavend?
De kans op verslaving is bij het gebruik van truffels nihil. Door de heftige effecten die optreden bij het gebruik van truffels worden ze in de meeste gevallen niet vaak gebruikt. Hierdoor is de kans op geestelijke afhankelijkheid/verslaving erg klein. Het lichaam went ook razendsnel aan truffels. Na veelvuldig gebruik zal je nog maar weinig voelen van de effecten. De gewenning of tolerantie wordt echter ook weer snel afgebouwd.

Waarom moet ik een lege maag hebben als ik truffels ga gebruiken?
Als je net zwaar hebt gegeten kan het langer duren voor de psilocybine gaat werken, hierdoor bestaat de kans dat er te veel psilocybine wordt ingenomen omdat de effecten niet worden ervaren. De truffel effecten zullen echter altijd intreden bij een grote dosis zullen deze effecten extra heftig zijn. Gebruik de truffels daarom 2 uur na een maaltijd.

Magic Truffels de 10 geboden

1) Bereid je goed voor lees in ieder geval de gebruiksaanwijzing
2) Zorg dat je op een veilige plek bent
3) Zorg dat je lekker in je vel zit
4) Maak een vrijwillige keuze om Magic Truffels te nemen
5) Blijf binnen de wet, 18+ en geen combo gebruik.
6) Kauw goed op de Magic Truffels
7) Doseer voorzichtig, neem NOOIT te veel.
8) Raak niet in paniek met Magic Truffels
9) Zorg dat je genoeg tijd hebt voor deze ervaring
10) Geniet van Magic Truffels


1) Bereid je goed voor lees in ieder geval de gebruiksaanwijzing
Weet wat je kunt verwachten voor je aan je truffel avontuurt begint. Truffels veroorzaken een visuele en hallucinerende ervaring. Je zult bewuster van jezelf zijn en meer over je persoonlijkheid ontdekken dan je je nu kunt voorstellen.

2) Zorg dat je op een veilige plek bent
Omdat de truffel trip zelf al vol zit met visuele veranderingen, is het raadzaam om truffels alleen in een rustige en vertrouwde omgeving te gebruiken.

3) Zorg dat je lekker in je vel zit
Neem truffels alleen als je geestelijk gezond bent en helemaal op je gemak bent. Neem nooit magische truffels als je depressief bent of gewoonweg niet lekker in je vel zit.

4) Maak een vrijwillige keuze om Magic Truffels te nemen
Neem alleen Magic Truffels als je dat zelf wilt, en niet omdat iemand anders het wel een goed idee voor jou vind.

5) Blijf binnen de wet, 18+ en geen combo gebruik.
Gebruik truffels alleen als je 18 jaar of ouder bent, en ga ze niet combineren met alcohol of andere stimulerende of verdovende middelen. Neem onder invloed van Magic Truffels geen plaats achter het stuur van een voertuig of machine. Wees jezelf ervan bewust dat je reactievermogen tot wel vier keer zo traag is onder invloed van Magic Truffels.

6) Kauw goed op de Magic Truffels
Goed en langdurig kauwen verbetert de werking van onze Magic Truffels. Neem Magic Truffels nooit op een volle maag. Wacht met innemen minimaal twee uur na een maaltijd indien je van plan bent om te gaan genieten van Magic Truffels.

7) Doseer voorzichtig, neem NOOIT te veel.
Neem nooit meer dan een doosje Magic Truffels per keer, en begin altijd eerst met de helft van een doosje. Na ruim een half uurt moet je de eerste effecten gaan voelen. Op dat moment kun je altijd nog beslissen om de andere helft van je doosje er achteraan te klappen als je denkt dat je het kunt hebben.

8) Raak niet in paniek met Magic Truffels
Er kunnen korte periodes van angst en twijfels optreden tijdens je trip. Ze horen erbij en gaan meestal snel weer weg. Een trip mag maximaal zes uur duren en daarna zul je vaak vermoeid zijn maar moeten de truffels wel uitgewerkt zijn.

9) Zorg dat je genoeg tijd hebt voor deze ervaring
Neem vooral ruim de tijd om alle ervaringen, indrukken en eventueel de visioenen tijdens je trip te verwerken.

10) Geniet van Magic Truffels
Magic Truffels geven ons een van de beste ervaringen die de zuivere natuur te bieden heeft. Geniet met volle teugen van alles wat je dankzij de Truffels voorbij ziet komen in beeld en geluid. Njoy.