Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Kratom

Kratom effecten variëren van soort tot soort en persoon tot persoon. Er zijn vele Kratom soorten afkomstig van verschillende locaties uit Azië zoals Thailand, Indonesië, Maleisië, Vietnam, Cambodja en Laos.

Kratom wordt wereldwijd gebruikt als kruidengeneesmiddel. Kratom kan: energie geven , je in een staat staat van euforie en optimisme brengen, de zenuwen kalmeren, een goede concentratie geven, pijn in het lichaam ontheffen, bloeddruk verlagen, libido verhogen, symptomen van depressie verminderen en je mentale vermogen verbeteren.

Kratom is de afgelopen tien jaar erg gegroeid aan populariteit en mensen beginnen nu pas de vele voordelen te begrijpen van deze Zuidoost-Aziatische boom. Wat Kratom interessant maakt, zijn de verschillende toepassingen die afhankelijk zijn van de dosis, persoonlijke tolerantie, het gewicht en de stofwisseling.

Elke locatie levert bijzondere Kratom op. Er zijn vele soorten en elk heeft zijn eigen unieke effecten. Het belangrijkste wat men vaak vergeet, zijn de verschillende Vain kleuren kratom. Elke Vain kleur heeft zijn eigen effect. Laten we eens gaan kijken naar de verschillende soorten Kratom die wij beschikbaar hebben en welke Vain kleur het beste bij jou past. Er zijn drie verschillende Veins: Red, Green en White.

Red Vein Kratom

Laten we bijvoorbeeld beginnen met de Bali Kratom of Thai die zeer populair zijn. De Red Vein Kratom is commercieel gezien de meest verkrijgbare Kratom op de markt. Waarom is de Red Vein Kratom zo populair?

Er zijn veel gebieden rond Zuid-Oost-Azië, waar de Reid Vein Kratom van nature groeit. Studies tonen aan dat de zaden en stekken van de Red Vein Kratom veel potentiëler zijn dan die van Green en White Veins.

Red Vein Kratom is zeer gewild om zijn sterke pijnstillende werking, het geven van een euforisch gevoel en ontspanning. Veel mensen maken gebruik van Kratom als alternatief voor de opiaat die gebruikt wordt als farmaceutische geneesmiddel. Kratom wordt gebruikt om grote invloed zijn op verlichting van opiaatontwenning heeft, ongeacht uit voorgeschreven medicatie of recreatief gebruik. Voor degenen onder ons die moeten dagelijks pijn te beheren, Kratom is 100% natuurlijk en is niet van plan om u te verlaten met een mistige geest op een dag-tot-dag basis.

De effecten van Kratom variëren afhankelijk van de dosis en de strain die je kiest. Een voorbeeld is het  verhelpen angst en stress door inname van een lage dosage rond de 1-2g. Alle Kratom soorten helpen jou te ontspannen en geven je daarnaast een gevoel van kalmte en tevredenheid.

Tussen de Vain kleuren zitten ook weer verschillende soorten. Elke soort variëert van sterkte. Het is verstandig om alle producten te vergelijken voor je een keuze maakt.

White Vein Kratom

White Vain kratom wordt steeds populairder. White Vain Kratom staat bekend om zijn energie gevende werking. De White Vein is erg geschikt om te gebruiken over de hele dag. Sommige mensen gebruiken White Vein kratom bijvoorbeeld als vervanger van koffie voor meer energie en concentratie in de ochtend.

White Vain Kratom komt van verschillende gebieden van Zuid-Oost Azië maar voornamelijk uit Indonesië. Sommige mensen vinden het effect van de White Vein Kratom erg mild. Dit kan zijn omdat zij de Red Vein gewend zijn.

Bij een dosis van 1-2 gram kan de White Vein gebruikt worden als een kickstarter in de ochtend. Tot 5 gram blijft het een energiebooster en kan het een gevoel van euforie opwekken. Verhoog je de dosis richting de 8-10 gram, dan heeft het juist een extreem ontspannend en kalmerend werking. Hierdoor kan je over de gehele dag spelen met je dosages. In de ochtend om wakker te worden en 's avonds na een dag hard werken, zoek je de ontspanning op met een hogere dosage. Alle Kratom soorten zijn pijnstillend alleen sommige meer dan anderen. Het is aan jou wat je zoekt voor werking. Denk hierbij dus goed aan de Vein, soort en dosage.

Green Vein Kratom

Green Vein Kratom is waarschijnlijk de meest onderschatte Kratom van alle drie de soorten. Je kan de Green Vain het beste zien als een Vain die tussen de Red en de White Vein zit. Green Vein Kratom wordt geoogst in Indonesië en Thailand. De sterkste soort is de Green Malay kratom. Velen preferen de Green Vein boven de andere twee voor zijn pijnstillende en rustgevende werkingen. Green Vain Kratom is een goede all rounder; het geeft energie, geweldig voor motivatie, libido verhogend, kalmerend en heeft sterke pijnstillende kwaliteiten.

Is Kratom verslavend?


Kratom kan een gewoonte vormen. Dit houdt in dat wanneer je het dagelijks gebruikt dat je tolerantie opbouwt. Hierdoor is er een hogere dosis nodig om dezelfde werking te krijgen. Afhankelijk waar je Kratom voor wilt gebruiken, is het aan te raden om met Vein kleuren af te wisselen. Gebruik bijvoorbeeld de ene week een Red Vein en de andere week een Green Vein.

Kratom wordt niet gezien als verslavend zoals met opiaten. Het is niet moeilijker om te stoppen met Kratom dan om te  stoppen met je koffie in de ochtend. Dagelijks gebruik van Kratom raden wij ter strengste af. Om het meest uit Kratom te halen, is het verstandig om tolerantie opbouw te vermijden. Dit doe je bijvoorbeeld door Kratom om de dag te nemen. Net zoals elk ander natuurlijk product, moet je Kratom op verantwoordelijke wijze gebruiken.

Gebruikswijze

Drinken
Kratom komt in vele vormen. Van gedroogde en gemalen bladeren, poeders, tot aan tencturen en extracten. De meest populaire methode is het zetten van thee van de losse poeder of bladeren. Een andere manier is om het te mengen met je favoriete drinken zoals sinaasappelsap. Hierdoor is de smaak minder bitter. De poeder en de liquids dienen in zo'n kort mogelijke periode opgedronken te worden. Kratom kan een bittere smaak hebben, sommige soorten meer bitter dan anderen. Je kan honing of suiker toevoegen om de smaak minder bitter te maken.

Capsules
Als je niet tegen de bittere smaak kan of je wil geen moeite doen met thee zetten, dan zijn de Kratom capsules ideaal voor jou. Slik je gewenste dosage in en spoel het weg met warm drinken. Hierdoor lossen de capsules sneller op. 

Dosering

Gebruik de volgende regels bij doseren van je Kratom: start met 2 capsules of 1g poeder op een lege maag en spoel het weg met warm water. Hou goed bij wat je ervaringen zijn en kijk of de kratom de juiste effecten geven die jij zoekt. Na een uur waarnemen van de effecten kan je dezelfde dosage nog een keer nemen. Let hierbij op wat de resultaten zijn en of dit de gewenste werking heeft. Na de evaluatie kan je zelf bepalen of je een hogere dosis nodig hebt of niet.

De werking van het drinken van de thee kan je zelf beïnvloeden. Als je de poeder eruit filtert, heeft de Kratom minder effect. Het wordt sterk aangeraden om je dosis tot een minimum te houden. Bepaal zelf je maximale dosage en blijf daarbij voor het beste resultaat.

Een hoge dosage verschilt per persoon. Wij zijn allemaal anders en daarom kan Kratom verschillende werkingen geven op ons allemaal. Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op de werking. Zoals je gewicht, hoe groter het lichaam hoe meer Kratom je waarschijnlijk nodig hebt.u are likely to need. Metabolisme, hoe snel je lichaam de kratom kan verwerken, of je van te voren hebt gegeten en natuurlijk je persoonlijke tolerantie. Gebruik altijd een lage dosage.