Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

67 Authentic Rapé - Huni Kuin Tsunu - Authentic Rapé - Next Level
67 Authentic Rapé - Huni Kuin Tsunu

67 Authentic Rapé - Huni Kuin Tsunu

Huni Kuin Rapé is een authentieke rapé blend, vervaardigd door de Huni Kuin stam, die zorgt voor een hartopenende ervaring, het vrijkomen van energetische onevenwichtigheden en het bevorderen van diepgaande herkalibratie op mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

€ 18,18
10 g [Jar]

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Authentic Rapé Huni Kuin Tsunu Rapé

Met wortels die teruggaan door generaties heen, staat Tsunu bekend als een van de oudste en meest populaire blends, geprezen om zijn opmerkelijke effecten: het bevorderen van helderheid, gronding en verbeterde focus. Ideaal om harmonie te herstellen in lichaam, geest en ziel, fungeert Tsunu Rapé als een kalmerende balsem voor de ziel.

Over onze Authentieke Rapé

Onze baanbrekende nieuwe lijn 'Authentieke Rapé' getuigt van de opmerkelijke verbinding die we hebben opgebouwd met de stammen van het Amazone regenwoud, de ware hoeders van deze eeuwenoude kunst. Reis met ons mee naar het hart van het regenwoud, waar we nederig de wijsheid en tradities hebben omarmd die van generatie op generatie zijn doorgegeven. Hand in hand samenwerkend met deze inheemse gemeenschappen, hebben we het buitengewone voorrecht gekregen om deze Rapé rechtstreeks te ontvangen van de handen die het liefdevol vervaardigen.

Handgemaakt door Inheemse Medicijnmensen Bereid volgens Oude Recepten Ondersteunt de Lokale Stammen Zuiverheid en Kracht Gegarandeerd

Inhoud

Glasfles met 10 gram Rapé