Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Klip Dagga - (Leonotis Nepetifolia) - Kruiden & Extracten - Next Level
Kruiden & Extracten Wilde Dagga - (Leonotis Leonorus) Flowers   0,00 | Next Level Smartshop Webshop

Klip Dagga - (Leonotis Nepetifolia)

Wild Dagga Flowers wordt gebruikt als een Cannabis vervanger in gedeeltes in Afrika. Verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden.

€ 13,72
50 gram
€ 13,72
100 gram
€ 22,94

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Klip Dagga - (Leonotis Nepetifolia) 

Klip Dagga, ook wel bekend als Leeuwenoor, is een heilige plant die veel voorkomt in tropische en subtropische regio's in Afrika, India en Latijns-Amerika. De plant kan een hoogte van 3 meter bereiken en staat bekend om haar unieke, feloranje of roodachtige bloemen die groeien in ronde clusters rondom de stelen.

De gedroogde bladeren en bloemen van Klip Dagga bevatten de alkaloïde leonurine, wat een rustgevend en mild euforisch effect heeft. Vanwege dit effect wordt Klip Dagga soms gebruikt in spirituele praktijken en ceremoniën om de geest te openen en bewustzijn te verhogen. In sommige culturen wordt de plant ook gebruikt om spanningen te verminderen en om bepaalde aandoeningen te behandelen.

Hoewel Klip Dagga vaak wordt geassocieerd met positieve effecten, kan het toch een aantal potentiële bijwerkingen hebben, zoals een droge mond en een vermindering van de bloeddruk. Daarom is het belangrijk om voorzichtig te zijn met het gebruik ervan en altijd de aanbevelingen van een arts of andere medische professional te volgen.

Bij dit product raden wij aan