Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Ultra Enhanced Kratom - Blue (PWR) - Kratom Extract - Next Level
Ultra Enhanced Kratom - Blue (PWR)

Ultra Enhanced Kratom - Blue (PWR)

Ontdek de potentie van onze Ultra Enhanced Kratom - Blue (PWR). Dit professioneel vervaardige extract is ontstaan uit een fusie van White Vein Kratom-extract en kratompoeder. Het resultaat? Een superieur, verbeterd kratompoeder dat zelfs de meest doorgewinterde liefhebber zal weten te waarderen.

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
5 € 16,12 Tot € 4,24
10 € 15,28 Tot € 16,97
€ 16,97
5 gram
€ 16,97
15 gram
€ 40,83
Aantal
Staffelkorting
Nieuwe prijs
5+
- 5%
€ 16,12
10+
- 10%
€ 15,28
Aantal
Staffelkorting
Nieuwe prijs
5+
- 5%
€ 38,78
10+
- 10%
€ 36,74

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Ultra Enhanced Kratom - Blue (PWR)

Deze Ultra Enhanced Kratom wordt gemaakt door een vloeibaar full-spectrum White kratom extract te combineren met kratompoeder. De vloeistof wordt vervolgens verdampt, waardoor je een fijn, enhanced kratompoeder overhoudt. Bij Next Level Smart zijn we trots op innovatie en kwaliteit. Duik erin en ervaar de potentie van onze Ultra Enhanced Kratom - Blue (PWR).

Bij Next Level verkopen wij 100% authentieke Kratom-soorten. Met de hand geoogst en vers verwerkt voor topkwaliteit. Rechtstreeks afkomstig van onze plantages in Indonesië, zonder tussenpersonen of compromissen.

Kratom staat niet op de lijst van goedgekeurde nieuwe voedingsmiddelen en nieuwe voedselingrediënten. Daarom kunnen ze niet worden verkocht voor menselijke consumptie.