Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Kanna Shots 13mg Extract - Citroengras & rozemarijn - Smartshop - Next Level
Kanna Shots 13mg Extract - Citroengras & rozemarijn

Kanna Shots 13mg Extract - Citroengras & rozemarijn

Ontdek onze geconcentreerde Kanna Shots met 13mg Kanna-alkaloïden en de verfrissende smaak van citroengras en rozemarijn. Kanna (Sceletium tortuosum) wordt wereldwijd gewaardeerd om zijn ontspannende en stemmingsverhogende effecten, zonder verlies van helderheid van geest. De 15ml shots zijn geconcentreerd en handig in gebruik.

€ 9,92

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Kanna Shots 13mg Extract - Citroengras & rozemarijn

Verrijk je zintuigen en ervaar een unieke sensatie met onze Kanna Shots met 13mg pure Kanna-alkaloïden. Deze geconcentreerde shots bevatten daarnaast een mix van citroengras en rozemarijn, waardoor ze niet alleen krachtig werken maar ook aangenaam van smaak zijn.

Wat maakt onze Kanna Shots uniek?

  • Geconcentreerde Kracht: Elk flesje bevat 13mg Kanna-alkaloïden, geëxtraheerd uit de Sceletium tortuosum-plant, die bekend staat om zijn ontspannende en stemmingsverhogende eigenschappen. Deze geconcentreerde dosis in een 15ml shot zorgt voor een krachtige en tegelijkertijd verfijnde ervaring.
  • Potent & Zuiver: Dankzij onze hoogwaardige extractiemethoden behouden we de zuiverheid en kracht van de Kanna, waardoor de shots een potent ontspannend effect hebben.
  • Aangename Smaak: De toevoeging van citroengras en rozemarijn zorgt niet alleen voor een heerlijke smaak, maar draagt ook bij aan de ontspannende werking van de Kanna. Deze kruiden zijn zorgvuldig geselecteerd om de natuurlijke effecten van Kanna te complementeren.

Kanna, wetenschappelijk bekend als Sceletium tortuosum, is een plant uit Zuid-Afrika, waar het al eeuwenlang wordt gebruikt door de inheemse bevolking voor zijn ontspannende en psychotrope eigenschappen. Het werkt voornamelijk als een serotonine heropname inhibitor (SRI), wat kan bijdragen aan een verbeterde stemming en een gevoel van welzijn. Kanna staat bekend om zijn vermogen om te helpen bij het beheersen van stress en spanning, terwijl het een staat van ontspanning bevordert zonder de mentale helderheid te beïnvloeden.

Onze Kanna Shots zijn met zorg samengesteld om de kwaliteiten van Kanna in een handig, vloeibaar extract te concentreren. De unieke combinatie zorgt voor een ervaring die verkwikkend en rustgevend is, ideaal voor die momenten waarop je even wilt ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Perfect voor diegenen die op zoek zijn naar natuurlijke ontspanning, in een handige shot!