• - 1,45
Red Kratom Kratom Super Bentuangie  € 7,95 | Next Level Smartshop Webshop
Red Kratom Kratom Super Bentuangie  € 7,95 | Next Level Smartshop Webshop
Red Kratom Kratom Super Bentuangie  € 7,95 | Next Level Smartshop Webshop

Kratom Super Bentuangie

Dit is één van de nieuwe rode kratom soorten met uitzonderlijke pijnstillende en ontspannende eigenschappen. Het heeft een hoge inhoud actieve alkaloïden, mitragynine en 7-hydroxymitragynine. Dit maakt het een zeer krachtige kratom op het gebied van pijnverlichting en helderheid van geest.

Prijs Bestellen
 7,95
– 18.2%
 6,50
 10,50
 20,50
– 7.6%
 18,95
 56,50
 92,50

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Kratom Super Bentuangie

Mensen die de Bentuangie gebruiken tegen migraine en andere vormen van (hoofd)pijn raporteren dat er, na enige tijd, een verlichting optreedt. Dit is vooral merkbaar op de lange termijn. Als er behoeft is aan een meer directe/snellere pijnverlichting dan zijn de Red Borneo of de Red Vein het overwegen waard.

Bentuangie kan ook helpen bij het slapen. De actieve alkaloïden in de Bentuangie binden zich met de adrenoceptoren in de cellen in het lichaam om signaleringsroutes te activeren die een milde, kalmerende werking en fysiek comfort kunnen bieden, waardoor de slaap wordt geïnduceerd.

Iedereen geeft deze soort vijf sterren vanwege zijn uitstekende pijnstillende, kalmerende en ontspannende eigenschappen, echter wordt er ook gemeld dat er een relatief hoge dosis voor nodig is om in een ontspannede staat te komen.

Dosering                                                                                                                                         Gebruik de volgende regels bij het doseren van kratom: start met 2 capsules of 1g poeder op een lege maag en spoel het weg met warm water. Hou goed bij wat je ervaringen zijn en kijk of de kratom de juiste effecten geven die jij zoekt. Na een uur waarnemen van de effecten kan je dezelfde dosage nog een keer nemen. Let hierbij op wat de resultaten zijn en of dit de gewenste werking heeft. Na de evaluatie kan je zelf bepalen of je een hogere dosis nodig hebt of een lagere dosis.

De werking van het drinken van de thee kan je zelf beïnvloeden. Als je het poeder eruit filtert, heeft de kratom minder effect. Het wordt sterk aangeraden om je dosis tot een minimum te houden. Bepaal zelf je maximale dosage voor het beste resultaat.

1 gram: Mild Effect
2,5 gram: Goed merkbaar effect
5 gram: Sterk effect
10 gram: Heel sterk effect

Dosages van 10 gram of hoger kunnen oncomfortabele effecten opleveren en kan een vorm van afhankelijkheid creëren. Ook kunnen met dergelijke hoge doseringen sterke bijwerkingen evaren worden. Pas hier dus mee op!

Next Level Kratom

Omdat wij zelf de kratom productie in handen hebben, kunnen wij de prijzen laag houden en wordt de lokale bevolking financieel gesteund wanneer je onze kratom koopt. We hebben onze eigen productiefabriek met drooghuis in Indonesië. Op deze manier hebben we volledige controle over de kwaliteit. Wij hebben altijd de meest verse kratom voor jou en al onze kratom bladeren worden met de hand geplukt. Onze boeren werken met de beste machines en met strikte hygiëne voorschriften zodat we altijd en iedereen 100% natuurlijke kratom-producten van hoge kwaliteit kunnen bieden.

Elk jaar bezoeken we onze fabriek om de kwaliteit te controleren en (indien nodig) de fabriek te verbeteren. Elke batch van onze fabriek wordt getest in een testlab.

Terima kasih banyak!

Prijs Bestellen
 7,95
– 18.2%
 6,50
 10,50
 20,50
– 7.6%
 18,95
 56,50
 92,50