Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Lophophora williamsii | Peyote - Mescaline Cactussen - Next Level
Lophophora williamsii | Peyote

Lophophora williamsii | Peyote

Peyote cactussen! Lophophora williamsii, 'de heilige cactus', om binnen te laten groeien. De Peyote cactus is een kleine, blauwgroene, doornloze plant, met kleine hoeveelheden wol bovenop en een dikke wortel. Hij kan mogelijk roze bloemetjes hebben. Product kan afwijken van de afbeelding.

€ 12,40
2-3 cm
€ 12,40
4 -5 cm
€ 37,19
6 - 7 cm
€ 74,38

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Peyote (Lophophora williamsii) Cactus Clusters

Lophophora williamsii, 'de heilige cactus' in pot. Om binnen te laten groeien. De Peyote cactus is een kleine, blauwgroene, doornloze plant, met kleine hoeveelheden wol bovenop en een dikke wortel. Hij kan mogelijk roze bloemetjes hebben. Er bestaat een grote variëteit aan Peyotesoorten: Lophophora williamsii decipiens en Lophophora diffusa zijn het meest voorkomend.


De cactus groeit erg langzaam en bloeit in de natuur pas na tien jaar. Zelden wordt hij groter dan 15 centimeter. De Peyote komen we tegen in Mexico en het zuiden van Texas.


Peyote is extreem bitter en de meeste mensen zullen misselijkheid voelen voordat ze de psychoactieve effecten merken. Probeer tenminste 6 uur van te voren niets te eten, je zult de knopjes of thee langer binnen houden en meer mescaline opnemen voordat je (onvermijdelijk) je maag leegt.

Let op: het product kan afwijken van de foto.


Werking

Bij mescaline duurt het over het algemeen een tijdje voor je iets voelt of merkt, maar begint de trip eenmaal dan kan het een van de mooiste en goddelijkste ervaringen zijn die je ooit zult beleven.


Mescaline doet aan LSD denken, maar volgens sommige gebruikers is het zachter, kleurrijker en warmer. Volgens vele bronnen ervaar je de goddelijke aard van de natuur. In sommige gevallen voelen gebruikers dat zij kunnen reizen door tijd en ruimte, en kunnen communiceren met hun onderbewuste. De totale ervaring duurt tussen de 6 en 12 uur. 

Alle algemene adviezen met betrekking tot krachtige psychedelica zijn van toepassing (instelling en omgeving, het belang van een ervaren sitter of gids als het je eerste keer is, het niet mengen met medicatie of alcohol, etc). Heb vertrouwen in de geloofwaardigheid van je ervaring en probeer toe te passen in je leven wat je hebt geleerd. Peyote is een zeer speciale "hulp" plant en moet niet achteloos worden genomen.