Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Kratom Super Bali Green - Green Kratom - Next Level
Green Kratom Kratom Super Green Malay  € 7,95 | Next Level Smartshop Webshop
Green Kratom Kratom Super Green Malay  € 7,95 | Next Level Smartshop Webshop
Green Kratom Kratom Super Green Malay  € 7,95 | Next Level Smartshop Webshop

Kratom Super Bali Green

De hoogste kwaliteit Super Bali Green Kratom. De geur van Bali Green Kratom (Mitragyna speciosa) is aangenaam en wordt vaak omschreven als vergelijkbaar met gemaaid gras. Super Bali Green is een van de populairste en best verkopende soorten van de kratomfamilie.

€ 7,40
25 gram
€ 7,40
50 gram
€ 10,95
100 gram
€ 19,79
0.5 kg (bulk)
€ 61,98
1 kg (bulk)
€ 119,83

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Hand geplukt met precisie en zorg Ondersteunt de plaatselijke bevolking Vers & direct van de bron

Super Bali Green

Het prachtige eiland Bali vormde de inspiratie voor de naam van deze soort. De Super Bali Green staat bekend om zijn heldergroene bladeren die van volwassen bomen worden geoogst. De bladeren worden vervolgens vermalen tot een fijn poeder, waardoor de essentie van het weelderige groen waar het van afkomstig is wordt vastgelegd. Dit product is verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden, elk zorgvuldig verpakt om de kwaliteit en versheid te behouden.

De geur van Bali Green Kratom (Mitragyna speciosa) is aangenaam en wordt vaak omschreven als vergelijkbaar met gemaaid gras. Green Bali is een van de populairste en best verkopende leden van de kratomfamilie.

Bij Next Level Smart bieden we je 100% authentieke Kratomsoorten. Wildcrafted en vers geoogst voor topkwaliteit. Rechtstreeks vanuit onze fabrieken in Indonesië naar jou, zonder tussenpersonen of compromissen.

Kratom staat niet op de lijst van goedgekeurde nieuwe voedingsmiddelen en nieuwe voedselingrediënten. Daarom kan het niet worden verkocht voor menselijke consumptie.