Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Grace Glass | HAMMER Series Heavy Rasta Tube - Bongs - Next Level
Bongs Grace Glass | HAMMER Series Heavy Rasta Tube  € 84,95 | Next Level Smartshop Webshop

Grace Glass | HAMMER Series Heavy Rasta Tube

Deze Grace Glass bong maakt deel uit van de nieuwe Hammer serie, genaamd "the Heavy Base Rasta Edition". Met een hoogte van 48 cm en een stabiele basis van 25mm dikte en de glasdikte van 5mm. Je moet aardig wat moeite doen om dit stuk glas kapot te krijgen!
€ 70,21

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Grace Glass | HAMMER Series Heavy Rasta Tube

Deze Grace Glass bong maakt deel uit van de nieuwe Hammer serie, genaamd "the Heavy Base Rasta Edition". Met een hoogte van 48 cm en een stabiele basis van 25mm dikte en de glasdikte van 5mm. Dit stuk glas is moeilijk te breken.
Eenvoudig in de samenstelling maar met zeer luxe details zoals de rasta kleurstelling geven deze waterpijp een bijzondere aantrekkingskracht. Gemaakt van hoogwaardig borosilicaatglas is dit model voorzien van een chillum diffuser van 29,2 mm diameter en lengte van 13 cm en een 18,8 mm kom met handvat. De waterpijp wordt geleverd met een chillum met 6 schieters en een aantal ijsinkepingen voor het koelen van de rook en een schopgat dat u een alternatieve hoek biedt.

Over Grace Glass

Grace Glass is een Nederlands A-merk uit Amsterdam dat bekend staat om haar prachtige glazen Bongs, Bubblers en Perculators. Het bedrijf produceert buitengewoon mooie glaskunstwerken welke een fascinerende rookervaring geven. Ga je voor Grace Glass, dan ga je voor hoge kwaliteit: stevig dik glas, mooie glasbewerking en hoogstaand materiaal.