Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Banisteriopsis Caapi Red - Peru - Banisteriopsis Caapi - Next Level
Banisteriopsis Caapi Red - Peru

Banisteriopsis Caapi Red - Peru

De Banisteriopsis Caapi Red liaan. Al decennia lang wordt Caapi gebruikt om goddelijke werelden te betreden. Deze rode Caapi wordt ethisch verantwoord geoogst in Peru en bieden we aan in versnipperde vorm.

€ 35,12
250 grams (bulk)
€ 35,12
0.5 kg (bulk)
€ 45,45
1 kg (bulk)
€ 70,25

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Banisteriopsis Caapi - Red Vine - Peru

Banisteriopsis caapi is een Zuid-Amerikaanse liaan uit de familie Malpighiaceae. Wanneer je bij Next Level bestelt, krijg je hoge kwaliteit caapi uit de goede bronnen, vrij van pesticiden of herbiciden en op de traditionele manier bereid door degenen die de plant goed kennen..

Elke tribe heeft een unieke oorsprongsmythe die verband houdt met de liaan. De meeste namen betekenen "liaan van de zielen" of "liaan van de doden", omdat men gelooft dat de overledenen op de lianen naar de hemel klimmen. Dit sluit goed aan bij het gemeenschappelijke motief van de "Wereldboom" of "Axis Mundi". De wortels zijn de onderwereld, de stam de middelste wereld of het koninkrijk van de mens, en het bladerdak zou symbolisch zijn voor het etherische koninkrijk. Velen hebben een verhaal over hoe een oude voorouder de liaan ontving van een god. Toen werd het aan alle mensen gegeven voor healing.

Familie: Malpighiaceae
Geslacht: Banisteriopsis
Soort: caapi, inebriens, caapi, inebriens

De Herb hier wordt strikt aangeboden als botanisch exemplaar.

WAARSCHUWING
B. Caapi bevat MAO-remmende stoffen. Dit betekent dat het zeer gevaarlijk kan zijn in combinatie met bepaalde voedingsmiddelen of andere psychoactieve stoffen die op zichzelf volkomen onschadelijk zijn wanneer ze worden ingenomen.