Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Banisteriopsis Caapi Caupuri Liaan - Pasta - Banisteriopsis Caapi - Next Level
Banisteriopsis Caapi Caupuri Liaan - Pasta

Banisteriopsis Caapi Caupuri Liaan - Pasta

Deze zeer geconcentreerde Caapi-pasta is gemaakt met wilde Caapi Caupuri, ethisch verantwoord verzameld door onze caboclo-partners (lokale bewoners die afstammen van rubbertappers en inheemse volkeren).

€ 296,69
0.5 kg (bulk)

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

About Caapi Caupuri 30x Pasta

De pasta op waterbasis is gemaakt met een inheemse caapi-variëteit uit het Braziliaanse Amazonegebied, Caupuri genaamd. Het wordt uitgesproken als kal-puri (zonder de L te veel uit te spreken). Een liaan die een andere textuur heeft, wanneer hij wordt geslagen om thee te maken breekt hij af in smallere stukken in plaats van vezels. Deze caapi heeft grote knopen in zijn lianen waardoor hij er onmiskenbaar uitziet. Het is bekend dat het een zeer sterke caapi variëteit is met een sterk fysiek effect. De liaan kan tot 12 meter hoog worden!

Over onze Caapi

Onze pastas worden veelal gemaakt van wilde lianen door onze caboclo (lokale bosbewoners, meestal een mengsel van afstammelingen van rubbertappers en inheemse) partners. We hebben een overeenkomst en project met onze partners voor het herplanten van wat uit het bos wordt gehaald. Ook laten we de wortels in de grond achter wat de wijnstok in een redelijk korte tijd doet hergroeien.

Banisteriopsis caapi is een Zuid-Amerikaanse liaan van de familie Malpighiaceae. Het extract wordt gemaakt met schoon water en vers geoogste Caupuri Caapi. 

Deze Caapi pasta is een etno-botanisch extract en is alleen voor onderzoeksdoeleinden en niet voor menselijke consumptie.