Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Witte Salie Stick XL - Witte Salie - Next Level
Witte Salie Witte Salie Stick XXL - 23 cm € 12,95

Witte Salie Stick XL

Witte Salie XL Stick die gebruikt kan worden voor het reinigen van personen en/of ruimtes. Het pakt de negatieve energie binnen en buiten onszelf, ons huis of kantoor aan. White Sage kan ook gebruikt worden om je aura te reinigen. 

€ 10,70

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Witte Salie Stick XL

Witte Salie word ook wel indianen wierook genoemd. Het werd vroeger door de Native americans gebruikt voor hun rituelen. Zij dreven met deze gedroogde plant de negatieve energieën weg uit hun leefomgeving en bij zich zelf. Witte salie zuivert dus alle soorten negatieve energieën.

Witte salie word veel gebruikt voor aurareiniging en het reinigen van woonruimtes.
Daarbij versterkt witte salie visie, geloof en spiritualiteit. Werkt het sterk reinigend, vitaliserend, en bevordert vaardig handelen en helderheid.

Gebruik
De Smudge sticks gebruik je door het topje aan te steken . Je blaast de vlam uit zodat het topje gaat gloeien. De geurige rook verspreid zich zo door de ruimte. Je kan de stick meerdere malen gebruiken door hem te doven in een vuurvast schaaltje/ of een abalone schelp. Het gebruik van een Abalone schelp zorgt voor de aanwezigheid van alle vier de elementen. De abalone schelp staat voor het element water. Het aansteken van de smudge staat voor vuur,de rook die vrijkomt staat voor lucht en de smudge zelf staat voor het element aarde.

Bij dit product raden wij aan