Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Space-E - 4 Capsules - Happy Caps - Next Level
Formules Space-E - 4 Capsules € 9,50 | Next Level Smartshop Webshop

Space-E - 4 Capsules

Space-E van Happy Caps is een lichamelijke en geestelijke stimulans en een extatische oppepper. De combinatie van geranamine en diverse aminozuren zorgen voor een energiestoot en een spacy gevoel. Je voelt je helemaal happy, ongeremd en je huid gaat aangenaam tintelen. Inhoud: 4 capsules

€ 8,72

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Space E

Trance & Energy

In een chaotische en prikkelende omgeving met veel muziek, licht of andere indrukken worden de effecten des te sterker ervaren. Je gaat zonder moeite helemaal op in het feestgevoel en de euforische sensatie. Space-E is de brandstof voor een onuitputtelijk nacht lang vol plezier.

Space-E is een geweldige formule om een extra dimensie te geven aan een trance feest of ander uitgaansspektakel vol met licht en geluid! De Space-E is als energizer minder sterk dan de Dance-E.

Gebruik

Neem 1 tot 2 capsules in met voldoende water, ongeveer 45 minuten voor het gewenste effect. Gebruik niet meer dan de maximale dosering van 2 capsules per 24 uur.

Ingrediënten

Samenstelling per 1 capsule: hawaiian baby woodrose (100 mg), l-tryptofaan (50 mg), cafeïne (40 mg), l-tyrosine (30 mg), theobromine (15 mg), vitamine B6 (10 mg), E959, magnesiumstearaat, calcium dioxide, hydroxypropylmethylcellulose (vegacapsule).

Next Level Chat

Heb je enkele vragen over dit product? Aarzel niet om je vragen te stellen op de Next Level Chat. Wij zullen je de beste support geven die wij kunnen bieden.