Strain Hunters

Strain Hunters heeft een collectie met 's werelds beste gefeminiseerde Hybrids, Autoflowering, landrassen en regular cannabis zaden. De Seed Bank is een verzameling van exotische wiet zaden door Arjan, Franco en Simon verzameld tijdens hun Strain Hunters Expeditions over de hele wereld. Het uiteindelijke doel van Strain Hunters Seed Bank is het behoud en het beschermen van landrassen voor toekomstige generaties. Daarnaast bevat de wietzaad collectie volgens de Strain Hunters de beste cannabis zaden in de wereld.

Strain Hunters Er zijn geen producten in deze categorie

Subcategorieën

  • Autoflowering

    Autoflowering zaden beginnen te groeien zodra ze in de grond worden geplant. Autoflowering soorten zijn Indica of Sativa planten die gekruist worden met de Ruderalis soort. Deze cannabis soort komt voor in gebieden waar de zomer maar heel kort is. De Ruderalis gaat hierdoor automatisch bloeien binnen een zeer korte periode (normaal gesproken binnen 2 tot 3 weken). 

    Van nature bevat deze plant veel minder THC dan de Indica en Sativa soorten. Door deze Ruderalis te kruisen met een Indica of Sativa krijg je een snel bloeiende variant met een hoge THC productie en flinke topvorming.

  • Feminized

    Gefeminiseerde cannabis zaden zijn genetisch aangepast zodat ze alleen vrouwelijke planten produceren. Normaal gesproken kan een regulier wiet zaadje zowel een vrouwelijke als mannelijke plant produceren. Dit hele proces wordt bepaald door de X en Y chromosomen. Een plant die bestaat uit twee X-chromosomen wordt altijd vrouwelijk. Een cannabisplant met een X en Y chromosoom wordt meestal mannelijk.