Next Level Seeds Gorilla Glue wietzaadjes · Feminized   7,00 | Next Level Smartshop Webshop
Next Level Seeds Gorilla Glue wietzaadjes · Feminized   7,00 | Next Level Smartshop Webshop

Gorilla Glue wietzaadjes · Feminized

Gorilla Glue wietzaadjes, beter bekend als “the one and only, East Coast Legend”, was tot voor kort alleen verkrijgbaar in de VS maar nu ook exclusief op nummer 1 in onze Seedshop. Deze veelbelovende maar bovenal smaakvolle Indica bied een buitengewoon diepe ontspanning en heeft tegelijkertijd een verheffend effect. 

Prijs Bestellen
 7,00
 15,00
 25,00

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Gorilla Glue wietzaadjes · Ultra- krachtige East Coast Legend

Ontstaan

De beroemde Gorilla Glue kwam per ongeluk aan het licht door de boeren Joesy Whales en Lonie Watie. De Chem Sis planten van Joesy bestoven de Sour Dubb van Loni en maakten deze tweeslachtig. De plant belande op de compost hoop maar gelukkig had een van hen een paar potente zaden in zijn broekzak gestopt. The rest is history…..

THC waarde

Met een THC-gehalte van 25-26% waarbij sommige fenotypen zelfs 30% bevatten, bleek Gorilla Glue ronduit legendarisch te zijn en maakt haar een van de sterkste Indica’s die er bestaan. Gorilla werd natuurlijk niet zomaar gezegend met de achternaam Glue; Wanneer de twee boeren met hun “new born baby ” aan het werk waren geweest bleef er van alles aan ze vast kleven. 

Bloeitijd

Deze Indica bloeit ongeveer 9-10 weken met opbrengsten die gemiddeld zijn. Voor een goede oogst kun je haar het beste binnen kweken onder 600W verlichting. Tijdens haar groei ontwikkelt Gorilla Glue omvangrijke  toppen met limoen groene bladeren bedekt met ijzige lagen van kristal waarbij ze veel hars aanmaakt en haar naam aan dankt. 

Werking

Gorilla Glue biedt een krachtige en gebalanceerde rookervaring van aardse en zoete ondertonen en een vleugje citroen en dennen. Ze werkt buitengewoon ontspannend en tegelijkertijd zeer verheffend. Rook het in tijden van stress of wanneer je niet goed kunt slapen. Ook een krachtig kruid voor pijnverlichting en tegen depressiviteit. Met haar uitzonderlijke kracht is zij in staat om de meeste heftige fysieke pijn te kalmeren en daarom een veel gevraagd middel voor de behandeling van chronische aandoeningen.

Prijzen

Dankzij haar veelzijdigheid heeft Gorilla Glue veel prijzen gewonnen waaronder de 2014 Cannabis Cup en de 2015 World Cannabis Cub voor beste kruising.

Overzicht

Merk Growers Choice
Genetica Indica/Sativa
Ouders Chem’s Sister x Chocolate Diesel
Bloeitijd 8-9 weken
THC 25%+
CBD 0,35%
CBD:THC 1:71,4
Opbrengst binnen   490-560 gr/m2
Opbrengst buiten 560-590 gr
Hoogte binnen 90-150 cm
Hoogte buiten 140-190 cm
Oogst buiten Eind september
Beschikbaar als Feminized zaden
Prijs Bestellen
 7,00
 15,00
 25,00