Next Level Seeds Critical wietzaadjes · Feminized   7,50 | Next Level Smartshop Webshop
Next Level Seeds Critical wietzaadjes · Feminized   7,50 | Next Level Smartshop Webshop

Critical wietzaadjes · Feminized

Critical wietzaadjes van Next Level Seedshop is een overvloedige wiet leverancier en overwegend Indica met een zeer hoge potentie. Deze unieke combinatie van Skunk en Afghaan is een in het oog springende zoete soort die onder minimaal toezicht floreert. Binnen 7 bloeiweken groeien haar toppen uit tot in perfectie.

Prijs Bestellen
 7,50
 15,00
 25,00

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Critical wietzaadjes · Cannabis Cashcow

Ontstaan

De symbiose van Skunk en Afghaan heeft Critical feminized opgeleverd. Gezegend met grote opbrengsten, korte bloeitijd en sublieme rook, weet Critical de verwachting van de beginnende kweker waar te maken.

Bloeitijd

Aangezien deze Indica wat compact is van postuur is ze ook voor kwekers met weinig ruimte een ware blessing. Dit gaat echter niet ten koste van de wiet productie want die blijkt keer op keer overweldigend te zijn. In een mum van tijd, slechts 7 weken, beloond zij je met een schatkamer van glim rijke toppen en is ze in staat om 600g/m2 hoog kwalitatieve wiet te produceren.

Werking

Met een scherp aroma en zinnenprikkelende smaak weet Critical een intens lichamelijke high en diepe ontspanning bij zelfs de meest ervaren critici los te maken. Dit maakt Critical tot een passende middel om stress, angst, chronische pijn en kwaaltjes te verlichten.

Overzicht

Merk Growers Choice
Genetica Indica-dominant
Ouders CSkunk x Afghani
Bloeitijd 7 weken
THC Gemiddeld
CBD Laag
Opbrengst binnen   600 gr/m2
Opbrengst buiten Hoog
Hoogte binnen Gemiddeld
Hoogte buiten Gemiddeld
Oogst buiten Eind september
Beschikbaar als Feminized zaden
Prijs Bestellen
 7,50
 15,00
 25,00