Next Level Seeds Candy Kush wietzaadjes · Autoflower   7,00 | Next Level Smartshop Webshop
Next Level Seeds Candy Kush wietzaadjes · Autoflower   7,00 | Next Level Smartshop Webshop

Candy Kush wietzaadjes · Autoflower

Geniet van de diepe relaxatie van Candy Kush Autoflowering. Zeer gemakkelijk te groeien en snel te oogsten! Deze strain verzacht inflammatie en chronische pijn, tackelt symptomen van verschillende kwalen zoals arthritis, fibromyalgie en meer.

Prijs Bestellen
 7,00
 14,50
 25,00

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Candy Kush wietzaadjes · Powerhouse Painkiller

Ontstaan

Candy Kush Autoflowering cannabis zaden zijn geboren uit Cotton Candy Kush en het Russische gewas Ruderalis. De toevoeging van Ruderalis geeft deze strain de buitengewone kwaliteiten van een automatic. Candy Kush auto flowering maakt in slechts 2 tot 3 weken na het planten, de transitie van de vegetatieve fase naar de bloei fase. Zelfs zonder het licht in de ruimte te veranderen.

Bloeitijd

Terwijl andere planten een shift nodig hebben van 18-24 uur licht naar 12 uur om het bloei proces in gang te zetten, doen Autoflowering planten dit uit zichzelf omdat Ruderalis zich moest aanpassen aan de koele zomers en het gereduceerde zonlicht van haar geboorteland. Je zou grote gekristalliseerde knoppen op je Candy Kush moeten vinden met een zoete, kruidige geur. Met dank aan de automatic genetics van deze strain kun je een korte bloeitijd verwachten van 6-8 weken en een gemiddelde oogst vanwege de wat kleine statuur.

Werking

Candy Kush geeft een ultieme fysieke uitwerking en een vrolijk euforisch mentaal effect. De ultieme middag of avond strain en een powerhouse painkiller zonder dat je meteen in slaap valt. Met 1 dosis worden al je pijntjes, inclusief stress en depressie, weggewassen. Een zeer goed medicijn bij inflammatie, arthritis, fibromyalgie, chronische sinusitis en ziekte van Crohn.

Overzicht

Merk Growers Choice
Genetica Indica/ Ruderalis
Ouders Cotton Candy Kush x Ruderalis
Bloeitijd 6-8 weken
THC Hoog
CBD Hoog
Opbrengst buiten   Gemiddeld
Hoogte buiten Korte statuur
Beschikbaar als Feminized zaden (auto seeds)
Prijs Bestellen
 7,00
 14,50
 25,00