Next Level Seeds Super Silver Haze wietzaadjes · Feminized   7,00 | Next Level Smartshop Webshop
Next Level Seeds Super Silver Haze wietzaadjes · Feminized   7,00 | Next Level Smartshop Webshop

Super Silver Haze wietzaadjes · Feminized

Super Silver Haze is geboren uit drie bekende grootheden: Skunk, Nothern Lights en Haze. Een hele goede keuze voor overdag omdat het stress ontlaad en een boost geeft aan je motivatie. Uit medicinaal oogpunt biedt de Super Silver Haze verlichting bij misselijkheid veroorzaakt door een verscheidenheid aan kwaaltjes waaronder bijwerkingen als gevolg van Chemotherapie bij de behandeling van kanker.

Prijs Bestellen
 7,00
 15,00
 25,00

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Super Silver Haze wietzaadjes · Motivational Guru

Ontstaan

Het Super Silver Haze feminized wietzaadje wordt gezien als een van de belangrijkste varietijd in de cannabis industrie. Deze sativa - dominante hybride is ontstaan uit een kruisbestuiving van Skunk, Nothern Lights en Haze, voorouders die veel prijzen hebben gewonnen binnen de Cannabis Cup competities.

Bloeitijd

Super Silver Haze wordt gekend als een sterke en duurzame plant. Haar hoge postuur en harsige toppen zijn wonderbaarlijk om te aanschouwen. Als je haar binnen kweekt  is ze na 8-10 weken klaar voor de oogst en levert gemiddeld 450-550 g/plant op. In de buitenkweek kan ze meer dan 550 g/plant opleveren en haar oorspronkelijke lengte verdubbelen, een en ander hangt af van zowel de kweekomstandigheden als de ervaring van de kweker zelf. Super Silver Haze bloeit eind oktober en doet het het beste in een tropisch klimaat.

Werking

Super Silver Haze heeft een krachtige en cerebrale high. Hoewel ze intens is is de high zeer opmonterend en motiverend en daardoor zeer bevredigend als rook voor overdag. Ze heeft een kruidige en citrus achtige geur.

Prijzen

Drie x 1e prijs in de High Times Cannabis Club

Overzicht

Merk Growers Choice
Genetica Sativa-dominant
Ouders Haze x Skunk x Nothern Light
Bloeitijd 9-10 weken
THC Hoog
CBD Gemiddeld
Opbrengst binnen   450-550g/m2
Opbrengst buiten 550g/plant
Hoogte binnen Hoog
Hoogte buiten Hoog
Oogst buiten Eind oktober
Beschikbaar als Feminized zaden
Prijs Bestellen
 7,00
 15,00
 25,00