Magische Truffels Magic Truffels Dragon's Dynamite - 15 gram  16,50 | Next Level Smartshop Webshop

Magic Truffels Dragon's Dynamite - 15 gram

mplus 104

New product

De 'special edition' Dragon's Dynamite is één van onze allersterkste truffels. Voor een goede trip zit je dus goed bij de Dragon’s Dynamite! Voel je onoverwinnelijk door de kracht van Dynamite, bevrijd je innerlijke draak en gooi jezelf in het kleurrijke diepe en ervaar een waanzinnige trip! Verkrijgbaar in 10, 15 en 20 gram.

Meer details

€ 16,50 incl. BTW


3
3.00/5 - 1 recensie

Bij dit product kan je een maximaal 2 Next Level Coins ontvangen. Je winkelwagen bevat nu 2 NLCoins die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,36.


Andere mensen kochten ook:
 • Sclerotia
  Een magic truffel is geen paddo en ook geen truffel. Magic truffels zijn sclerotia, een schimmel die tussen de zwamdraden onder de grond door groeit. Ook wel mycelium genoemd. 

  Inhoud
  15 / 20 gram

  Soort
  Psilocybe Pajateros

  Werkzame stof 
  Psilocybine

  Gebruik
  Wanneer je truffels gebruikt, is het verstandig om dit te doen in een rustige en comfortabele omgeving. Wij raden aan om eerst een halve dosis in te nemen om je reactie te testen. De werkzame stof psilocybine zal na ongeveer drie kwartier intreden.

  Truffels hebben de meeste werking wanneer je ze eet op een lege maag. 4-6 uur niet eten wordt aangeraden. Goed en lang kauwen verbetert het effect van de truffels. Het is ook mogelijk om er thee van te zetten. Snij de truffels in stukjes en laat het 20 minuten trekken in heet water.

  De truffels zijn vacuüm verpakt en zijn ten minste 30 dagen houdbaar. Bewaaradvies: donker en tussen 2°C en 4°C.

  Dosering Magic Truffels

  Mexicana Truffels staan bekend als milde truffels. Ze zijn geschikt voor beginners.

  Microdosage | 0,2 - 0,5 gram Magic Truffels per persoon.
  Milde trip | 5-7 gram Magic Truffels per persoon.
  sterke trip | 10 gram Magic Truffels per persoon.
  Overweldigende trip | 15 gram Magic Truffels per persoon.

  Gebruik van Magic Truffels

  Wij raden aan om de truffels rauw te eten. Voor het beste effect, op een lege maag. Zorg ervoor dat je je laatste maaltijd maximaal 2-4 uur voor je trip eet. Het drinken vancafeïnehoudende dranken wordt afgeraden.

  Kauw goed op de Truffels; het helpt het lichaam om de psychoactieve stoffen te absorberen en het helpt tegen misselijkheid.

  Geen zin in de smaak van Magic Truffels? Eet de truffels met een handvol noten, wat thee of in een soep om de smaak te maskeren.

  Waarschuwing

  Niet gebruiken bij zwangerschap of het geven van borstvoeding, bij gebruik van medicijnen, tijdens depressie of het besturen van gemotoriseerde voertuigen, en wanneer je jonger bent dan 18 jaar. Niet combineren met stimulerende middelen of alcohol.

 • Sterkte ⭐️⭐️⭐️⭐️
  Type Psilocybe Pajateros
  Effect Psychedelisch
  Hoeveelheid 15g

Beoordelingen (1)


mei 9, 2020
3
(3/5
Dragons dynamite
2 bakjes besteld voor mij en mijn vriendin. Elk 15gram Mijn vriendin daar sloeg hij lekker in, zij had cev's, zag caleidoscopische patronen,lachkicks en was ontzettend filosofisch. Maar ikzelf piekte niet...de kleuren werden versterkt,licht filosofisch, en zo'n uur na inname een 20 min/ half uur een heel klein beetje vervormingen gezien...Ik vond ze zwakker dan bv de atlantis, en vond ze vergelijkbaar met een half bakje daarvan. Mijn trip was gedaan na 2uur/2 en half uur. Terwijl ik in het verleden hele goeie ervaringen heb gehad met deze truffel. Ik denk dat mijn doosje een "blindganger" was...jammer. Mijn vriendin d'r trip daarintegen duurde zo'n 5uur en heeft er ontzettend van genoten.
 
Pagina:1
Voeg recensie
Rating:*
Naam:*
Email:*
Betreft:*
Tekst:*
Raad je dit product aan voor anderen?
  Captcha
 

Accessoires

22 Andere producten uit dezelfde categorieNLNaturals B.V. KVK Nr: 77748301 BTW Nr: NL8611.24.601.B01
IBAN: NL51INGB0008958604 BIC/SWIFT: INGBNL2A Webshop: Telfordstraat 35A, 8013 RL, Zwolle Winkel: Steenstraat 22, 8011TV Zwolle
Telefoonnummer: 038-2001004 | E-mail Adres: support@nextlevelsmart.nl | Whatsapp: +31(0)636103704