Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Psilocybe Wakan Tanka Magic Truffels - Magische Truffels - Next Level
Psilocybe Wakan Tanka Magic Truffels

Psilocybe Wakan Tanka Magic Truffels

De Psilocybe Wakan Tanka is een heel bijzonder type sclerotia. Het is een van de sterkste truffels die je kunt krijgen.

Gram Prijs Bestellen
15 gram
€ 11,53
Bij dit product raden wij aan:

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Wakan Tanka Magic Truffles - 15 gram

Net als zijn broer Psilocybe Hollandia heeft deze soort een ontwikkelingstijd van +- 10 maanden. Dankzij een goed doordacht kweekprogramma kan deze truffel langer groeien, waardoor het een betere kwaliteit truffel is. Dit zorgt ervoor dat hij in staat is om de niveaus van Psilocybe en hallucinogene drugs zo hoog mogelijk te krijgen.

De Psilocybe Wakan Tanka is een heel bijzonder type sclerotia. Het is een van de sterkste truffels die je kunt krijgen. Het is een variant van de beroemde Psilocybe Atlantis, en het dankt zijn naam aan de speciale hallucinaties die je vaak met deze truffels krijgt. De Wakan Tanka geeft je sterke visuals, over het hele lichaam en de verbinding met de natuur.

Over Magische Truffels

Magic Truffels zijn geen echte truffels maar Sclerotia. Sclerotia is een compacte massa van gehard schimmelmycelium dat voedselreserves bevat. Op deze manier kan de sclerotia extreme milieuomstandigheden overleven. De Magic Truffels zijn afkomstig van het psilocybe paddestoelmycelium. In het labo worden de omgevingscondities zodanig veranderd dat het niet optimaal is voor de paddenstoelen. Dit resulteert in de vorming van de Sclerotia ondergronds.

Het is eigenlijk een schimmel die onder de grond groeit! Zowel Magic Mushrooms als Magic Truffels zijn onderdeel van één organisme dat de psychoactieve stoffen psilocybine en psilocine produceert.

De gebruiker zal het effect binnen 15 tot 30 minuten voelen. Dit gaat samen met milde visuals, licht verhoogde zintuigen en een euforisch gevoel. Het geeft de mogelijkheid om vanuit een ander perspectief te kunnen kijken wat kan resulteren in nieuwe ideeën en concepten. Het besef van tijd verdwijnt langzaamaan .

Dosering Magic Truffels

Microdosage | 0,2 - 0,5 gram Magic Truffels per persoon.

Milde trip | 5-7 gram Magic Truffels per persoon.
sterke trip | 10 gram Magic Truffels per persoon.
Overweldigende trip | 15 gram Magic Truffels per persoon.

Gebruik van Magic Truffels

Wij raden aan om de truffels rauw te eten. Voor het beste effect, op een lege maag. Zorg ervoor dat je je laatste maaltijd maximaal 2-4 uur voor je trip eet. Het drinken vancafeïnehoudende dranken wordt afgeraden.

Kauw goed op de Truffels; het helpt het lichaam om de psychoactieve stoffen te absorberen en het helpt tegen misselijkheid.

Geen zin in de smaak van Magic Truffels? Eet de truffels met een handvol noten, wat thee of in een soep om de smaak te maskeren.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij zwangerschap of het geven van borstvoeding, bij gebruik van medicijnen, tijdens depressie of het besturen van gemotoriseerde voertuigen, en wanneer je jonger bent dan 18 jaar. Niet combineren met stimulerende middelen of alcohol.

Gram Prijs Bestellen
15 gram
€ 11,53
Bij dit product raden wij aan:

Je bent misschien ook geïnteresseerd in