Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Magic Truffels Mushrocks - 15 gram - Magische Truffels - Next Level
Magic Truffels Mushrocks - 15 gram

Magic Truffels Mushrocks - 15 gram

Beweeg jezelf door tijd en ruimte met de Mushrocks. Schiet als een komeet door het universum en reis naar het hart van ons sterrenstelsel om te zien waar het allemaal begon. Open je ogen en geniet van alle mysteries van onze melkweg. 

Gram Prijs Bestellen
15g Clear Out Sale - Expires 6 okt
€ 14,46
€ 10,12
15 gram
€ 14,46
Bij dit product raden wij aan:

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Magic Truffels Mushrocks

Beweeg jezelf door tijd en ruimte met de Mushrocks. Schiet als een komeet door het universum en reis naar het hart van ons sterrenstelsel om te zien waar het allemaal begon. Open je ogen en geniet van alle mysteries van onze melkweg. 

Over Magische Truffels

Magic Truffels zijn geen echte truffels maar Sclerotia. Sclerotia is een compacte massa van gehard schimmelmycelium dat voedselreserves bevat. Op deze manier kan de sclerotia extreme milieuomstandigheden overleven. De Magic Truffels zijn afkomstig van het psilocybe paddestoelmycelium. In het laboratorium worden de omgevingscondities zo aangepast dat het niet optimaal is voor de paddenstoelen. Dit resulteert in de vorming van de Sclerotia ondergronds. Het is dus een schimmel die onder de grond groeit! Zowel Magic Mushrooms als Magic Truffels zijn onderdeel van één organisme dat de psychoactieve stoffen psilocybine en psilocine produceert.

Inhoud
15 gram

Soort
Psilocybe Galindoii

Werkzame stof 
Psilocybine

Dosering
Microdosering | 
0,2 - 0,5 gram Magic Truffels per persoon.
Milde trip | 5-7 gram Magic Truffels per persoon.
Sterke trip | 10 gram Magic Truffels per persoon.
Overweldigende trip | 15 gram Magic Truffels per persoon.

Gebruik van Magic Truffels

Wanneer je truffels gebruikt, is het verstandig dit te doen in een rustige en comfortabele omgeving. Wij raden aan om eerst een halve dosis te nemen om je reactie te testen. Je zal het effect binnen 30-45 minuten voelen. Dit gaat samen met milde visuals, verhoogde zintuigelijke waarneming en een euforisch gevoel. Het geeft je de mogelijkheid om vanuit een ander perspectief te kijken. Dit kan resulteren in nieuwe ideeën en concepten. Het besef van tijd verdwijnt langzaam.

Voor het beste effect raden wij aan om de truffels rauw te eten op een lege maag. Zorg ervoor dat je je laatste maaltijd 4-6 uur eet, voor je de truffels neemt. Het drinken van cafeïnehoudende dranken wordt afgeraden. Goed en lang kauwen verbetert het effect van de truffels. Het helpt het lichaam om de psychoactieve stoffen op te nemen en het helpt tegen misselijkheid.

Geen zin in de smaak van Magic Truffels? Eet de truffels met een handvol noten, in een soep of drink het met thee om de smaak te maskeren.

Waarschuwing

- Niet combineren met alcohol of drugs.
- Niet combineren met medicijnen en MAO-remmers.
- Niet gebruiken wanneer je depressief bent of gevoelig bent voor psychoses.
- Niet gebruiken wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft.
- Niet gebruiken wanneer je jonger bent dan 18 jaar.
- Niet gebruiken wanneer je gemotoriseerde voertuigen bestuurd.

De truffels zijn vacuüm verpakt en zijn ten minste 30 dagen houdbaar. Bewaaradvies: donker en tussen 2°C en 4°C.

Ontdek een nieuwe wereld met magic truffels

Next Level is een complete online smartshop, waar je natuurlijk veel meer dan alleen maar magic truffels kunt kopen. Zo hebben we een uitgebreid kratomassortiment en bieden we onze klanten de mogelijkheid om middels kant-en-klare sets hun eigen paddo’s te kweken. Ben je nieuwsgierig geworden naar ons complete aanbod? Bekijk dan onze online smartshop en meld je meteen aan voor onze nieuwbrief om op de hoogte te blijven van nieuwtjes.

Gram Prijs Bestellen
15g Clear Out Sale - Expires 6 okt
€ 14,46
€ 10,12
15 gram
€ 14,46
Bij dit product raden wij aan:

Je bent misschien ook geïnteresseerd in