Smudge & Wierook Tibetaanse wierook Mahakala - Positive Thought € 3,50 | Next Level Smartshop Webshop
Smudge & Wierook Tibetaanse wierook Mahakala - Positive Thought € 3,50 | Next Level Smartshop Webshop Smudge & Wierook Tibetaanse wierook Mahakala - Positive Thought € 3,50 | Next Level Smartshop Webshop

Tibetaanse wierook Mahakala - Positive Thought

New product

Tibetaanse wierook Mahakala, Positive Thought. Deze Mahakala-helende wierook is speciaal gemaakt volgens de oude formule in de tekst van Milarepa. Het helpt om liefde en mededogen te genereren en negatieve emoties zoals jaloezie en angst te verminderen. Het stimuleert positief denken.

Meer details

€ 3,50 incl. BTW


0
0/5 - 0 recensies
  • Tibetaanse wierook Mahakala - Positive Thought

    Een wierook voor het welzijn van lichaam en geest en voor de zuivering van het huis en omgeving.

    Deze tibetaanse wierook is niet samengesteld uit een mengsel van essentiële oliën, maar uit kostbare houtsoorten vermengd met natuurlijke ingrediënten uit de Himalaya. De wierook wordt volledig met de hand geproduceerd. Lichaam en geest ontspanning, een methode voor innerlijke en wereldvrede.

    Mahakala

    Deze Mahakala-helende wierook is speciaal gemaakt volgens de oude formule in de tekst van Milarepa. Het helpt om liefde en mededogen te genereren en negatieve emoties zoals jaloezie en angst te verminderen. Het stimuleert positief denken.

Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Voeg recensie
Rating:*
Naam:*
Email:*
Betreft:*
Tekst:*
Raad je dit product aan voor anderen?
  Captcha
 

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Bekeken producten