Smudge & Wierook Palo Santo Wierook 7 stokjes   4,50 | Next Level Smartshop Webshop
Smudge & Wierook Palo Santo Wierook 7 stokjes   4,50 | Next Level Smartshop Webshop

Palo Santo Wierook 7 stokjes

Heerlijk ruikende wierookstokjes gemaakt van Palo Santo en Copal. Copal staat bekend als een hulpmiddel voor het openen van de ziel, bij intuitie, inspiratie en als voedsel voor de voorouderen. 

Prijs Bestellen
 6,50

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Bij dit product raden wij aan:

Palo Santo Wierook stokjes

Hoge kwaliteit Palo Santo - Heilig Hout.

Onze Palo Santo komt rechtstreeks uit Peru. Het Heilig Hout is afkomstig uit het Andes gebied en worden daar op natuurlijke wijze gewonnen uit takken of bomen die omgevallen zijn. De Palo Santo bevat meer geur en is vochtiger dan de standaard Palo Santo dat wordt aangeboden.

Palo Santo
Palo Santo ( Heilig hout) is een houtsoort die al generaties gebruikt wordt door sjamanen en medicijnmannen in Zuid Amerika bij ceremoniën , rituelen, genezings- en zuiveringssessies om het negatieve in de omgeving te reinigen. In het dagelijks leven wordt het Palo Santo Hout vooral gebruikt om ruimtes en voorwerpen energetisch te reinigen, vergelijkbaar als witte salie.
Veel mensen vinden dat Witte Salie een indringende geur heeft en kiezen daarom steeds vaker voor Palo Santo. Het heeft een zachte, zoete, warme en rustgevende geur en werkt velen minstens net zo goed als witte salie.

Prijs Bestellen
 6,50

Je bent misschien ook geïnteresseerd in