Catalogus

Raw Cacao

Raw Cacao Er zijn 6 producten

  • 22,95
    Effect: Euforisch
    Effect: Focus
    Effect: Energizing
    Effect: Euforisch
    Effect: Focus
    Effect: Energizing

    100% Raw Hoogwaardige ongebrande en koudgeperste ruwe cacaopasta uit Peru. De cacaopasta uit het Peruaanse Amazonegebied wordt gemaakt van de fijnste inheemse criollobonen, biologisch gecertificeerd en koud verwerkt in rauwe voedselkwaliteit.

    22,95
    In Stock
  • 49,95
    Effect: Euforisch
    Effect: Focus
    Effect: Energizing
    Effect: Euforisch
    Effect: Focus
    Effect: Energizing

    De cacaobonen die worden gebruikt om deze RAW 100% Cacao Pasta maken, zijn afkomstig van een endemische en unieke soort in de wereld. Ceremoniele, ongebrande en koudgeperste Cacao pasta geproduceerd in Bolivia. Wordt vaak gebruikt voor Cacao Ceremonie. Inhoud: 450gram

    49,95
    In winkelwagen
    (gedeeltelijk) Niet op voorraad
  • 18,50
    Effect: Euforisch
    Effect: Energizing
    Effect: Euforisch
    Effect: Energizing

    Cacaoboter is het eetbare vet dat wordt gewonnen uit de rauwe cacaoboon. Het is een heerlijk ingrediënt in het maken van rauwe chocolade en het maken van desserts, en is ook geweldig op pap.

    18,50
    In Stock
  • 9,50
    Effect: Euforisch
    Effect: Focus
    Effect: Energizing
    Effect: Euforisch
    Effect: Focus
    Effect: Energizing

    Hoge kwaliteit ongebrande en koudgeperste rauwe Cacao poeder afkomstig van Ecuador Inhoud: 200 gram

    9,50
    In winkelwagen
    (gedeeltelijk) Niet op voorraad
  • 39,95

    Ceremoniele, ongebrande en koudgeperste Cacao pasta geproduceerd in Ecuador. Arriba Nacional is een van de beste cacaosoorten en wordt beschouwd als een premium cacaoboon. Arriba Nacional staat bekend om zijn uitzonderlijk volle smaak en fruitige en bloemige aroma's, gevangen in een romige textuur. De cacaopasta is geschikt voor ceremoniële doeleinden....

    39,95
    In winkelwagen
    (gedeeltelijk) Niet op voorraad
  • 8,95

    De zaden van de cacaoboom hebben een intens bittere smaak en moeten worden gefermenteerd om de smaak te ontwikkelen. Na de fermentatie worden de bonen gedroogd, schoongemaakt en geroosterd. De schil wordt verwijderd om cacaonibs te produceren, die vervolgens worden vermalen tot de geliefde chocolade in zijn meest basale vorm.

    8,95
    In Stock
Toont 1 - 6 van de 6 items