Kruid extracten

Kruid extracten Er zijn 12 producten

 • € 8,50

  LSA heeft sterke mentale effecten. Het kan je psychedelische en dromerige ervaring geven. De belangrijkste effecten zijn een dromerig bewustzijn, nieuwe inzichten, opgewektheid en hallucinaties.

  € 8,50
  In voorraad
 • € 13,50

  Nieuw receptuur: 5x Extract! NLNaturals Zwarte Maca Het geeft een sterk gevoel van euforie, ontspanning, scherpte en energie. Ment zegt dat de Libido en het geheugen enorm versterkt. Een gouden aanwinst in de collectie van de extracten. Maca is een echte superfood met enorm veel voordelen op veel verschillende vlakken. Een Next Level Favoriet!...

  € 13,50
  In voorraad
 • € 15,95

  Absinthe bevat extract van het Alsem kruid. Alsem kruid geeft een relaxt en vredig gevoel. Bij sommige gebruikers bevordert het de creativiteit, anderen roemen de hallucinerende reacties. In combinatie met alcohol (Absint) of in grote hoeveelheden kan Alsem resulteren in hallucinogene ervaringen.

  € 15,95
  In voorraad
 • € 9,95

  Het liefdeskruid Damiana is een mysterieus kruid met een libido-verhogend en psychoactief effect. Het is al eeuwen populair in Mexico om zijn medicinale kracht bij talrijke kwalen. In het Westen is Damiana vooral bekend als aphrodisiac en vanwege de licht cannabisachtige werking. 

  € 9,95
  In voorraad
 • € 11,95

  Kanna is het kruid van een Zuid-Afrikaanse vetplant. Dit is de Kanna 10x Extract welke veel sterker is dan de losse kruiden. Kanna werkt opwekkend en ontspannend en geeft een gelukzalig gevoel. Kanna vermindert angsten en verbetert de stemming. In een hogere dosis zorgt het voor een euforisch gevoel en een intensiever verbondenheid met de omgeving.

  € 11,95
  In voorraad
 • € 14,95

  Kanna is het kruid van een Zuid-Afrikaanse vetplant. Dit is de Kanna 20x Extract welke veel sterker is dan de losse kruiden. Kanna werkt opwekkend en ontspannend en geeft een gelukzalig gevoel. Kanna vermindert angsten en verbetert de stemming. In een hogere dosis zorgt het voor een euforisch gevoel en een intensiever verbondenheid met de omgeving.

  € 14,95
  In voorraad
 • € 19,95

  Kanna is het kruid van een Zuid-Afrikaanse vetplant. Dit is de Kanna 40x Extract welke veel sterker is dan de losse kruiden. Kanna werkt opwekkend en ontspannend en geeft een gelukzalig gevoel. Kanna vermindert angsten en verbetert de stemming. In een hogere dosis zorgt het voor een euforisch gevoel en een intensiever verbondenheid met de omgeving.

  € 19,95
  In voorraad
 • € 10,95

  Passiebloem (Passiflora incarnata) is een plant die Harmine en Harmaline bevat. De werkzame stoffen uit de Passiebloem zorgen voor ontspanning en bevorderen de kwaliteit van je slaap. Bij grotere hoeveelheden werkt het licht hallucinerend.Passiebloem is een MAO-remmer. Om die reden wordt het vaak gecombineerd met andere producten. De effecten daarvan...

  € 10,95
  In voorraad
 • € 16,95

  Sinicuichi ontspant, laat stress wegvloeien uit je lichaam en maakt je slaperig. De heilige plant Sinicuichi werd al door de Azteken gebruikt om herinneringen op te roepen. Bij een verhoogde doses roept het ‘bovennatuurlijke’ ervaringen op, doordat het hypnotisch is en een licht auditief hallucinerende werking heeft.

  € 16,95
  In voorraad
 • € 16,95

  Wild Dagga is een kleurige tuinplant die vooral in Zuidoost Afrika voorkomt. De bladeren en bloemen worden in die streek al een paar honderd jaar gebruikt als medicijn en remedie tegen slangenbeten. Letterlijk betekent het "Wilde Cannabis", maar het is ook wel bekend als ‘leeuwenstaart’.

  € 16,95
  In voorraad
 • € 16,95

  Wild Lettuce kalmeert en ontspant. De effecten lijken op opium, maar milder en het is niet verslavend. Wild Lettuce heeft als bijeffect een afrodiserende werking, maar het is vooral ook een extract om op te ‘spacen’.

  € 16,95
  In voorraad
 • € 21,50

  Wild Lettuce kalmeert en ontspant. De effecten lijken op opium, maar milder en het is niet verslavend. Wild Lettuce heeft als bijeffect een afrodiserende werking, maar het is vooral ook een extract om op te ‘spacen’. Dit is een 50x Extract. 

  € 21,50
  In voorraad
Toont 1 - 12 van de 12 items
Groothandel Smartshop, Ethnobotanica, Magic truffels & paddo growkits

Nieuwe producten