Kratom

Kratom 

Deze mooie Kratom bladeren met witte, rode of groene aders zijn niet te onderschatten! Door zijn veelzijdigheid is deze plant uit Azie erg geliefd. 

Kratom Er zijn 11 producten

Subcategorieën

 • Green Vein Kratom

  Groene Kratom / Green Vein Kratom

  Green Vein Kratom kan het beste worden beschreven als een Kratom tussen de Red en White Vein Kratom. Het is een milde energie-booster die jou kan opfleuren zonder te scherp te zijn. Het brengt gebruikers in een staat van alertheid en goede concentratie. De Green Vein Kratom is een goede all rounder; het geeft energie, geweldig voor motivatie, libido verhogend, kalmerend en heeft sterke pijnstillende kwaliteiten! 

 • Red Vein Kratom

  Kratom Rood / Red Vein Kratom

  Het meeste wat er van de Kratom wordt verkocht, is van de Red Vein soort. Met zijn kalmerende werking kan het jou helpen met het loslaten van spanning en werkt het tegen angst en stress. Laat je gedachten varen en laat je geest zo stil worden als een vijver terwijl je een gevoel mag ontvangen van welzijn en optimisme. Red Vein Kratom is ook geschikt als slaap verbeteraar bij mensen met slapeloosheid. De Red Vein Kratom heeft tevens fysieke voordelen: het staat bekend als pijnstillend en kan gebruikt worden voor spanning in de spieren of als alternatief voor farmaceutische pijnstillers.

 • White Vein Kratom

  Witte Kratom / White Vein Kratom

  De bladeren van de planten met een witte ader in het midden worden meestal omschreven als een bron van energie en een bijdrager van een positieve stemming. Het kan gebruikt worden als een vervanger van cafeïne door de stimulerende eigenschappen. Je bent scherper, alerter je waakzaamheid wordt verhoogt. Gebruikers die de White Vein Kratom poeders of capsules nemen ervaren vaak een verhoogde vorm van concentratie, een motivatie-boost en een verbeterde uithoudingsvermogen. Goed voor de lange werkdagen of om te sporten!

 • Maeng Da

  Maeng Da Kratom

  Maeng Da is een van de bekendste soorten Kratom (Mitragyna speciosa).

  Kratom is rijk aan alkaloïden en andere bioactieve stoffen die variëren in de stammen. Red Vein, White Vein en Green Vein zijn drie subtypes van deze legendarische Maeng Da, die wereldwijd bekend is. Het verschil in aderkleur bepaalt de verschillende eigenschappen per soort.

  Maeng Da: een van de sterkste Kratoms, is de meest gewenste keuze van gebruikers.

 • Borneo Kratom

  Borneo Kratom is een populaire kratom soort, afkomstig van Borneo: het derde grootste eiland ter wereld. Het wordt gedeeld door drie landen: Brunei, Indonesië en Maleisië. De meeste Borneo Kratom komt uit Indonesië. 

  Borneo Kratom staat bekend om zijn euforische pijnstillende effecten en is populair als verslavingsbehandeling.

  Een van de redenen waarom Borneo Kratom zo uniek is onder verschillende soorten van kratom, is het gevolg van de verschillende klimaten op het grote eiland. De verschillende omgevingen met wisselende weersomstandigheden zorgen voor een veelzijdig assortiment kratom soort.

 • Sumatra

  Sumatra Kratom is een soort van Kratom die op het Sumatra-eiland Indonesië werd gevonden. De omgeving van het eiland is regenachtig en vochtig, tropisch klimaat bevorderde de verspreiding van de Sumatra Kratom. De populariteit is in de afgelopen decennia enorm gegroeid.

  Verschillende soorten van Sumatra Kratom zijn: Red en White. Deze stammen zijn zo genoemd door de kleur van de ader in hun bladeren.

 • Kratom Extract

  Kratom Extract

Toont 1 - 11 van de 11 items
Groothandel Smartshop, Ethnobotanica, Magic truffels & paddo growkits

Nieuwe producten