Kanna

Kanna

Een energieke boost, mentale focus en remming van angst, stress en depressie. Kanna neemt de scherpe randjes weg. Met een lage dosis is het heerlijk om sociaal te zijn en zul je fysiek geprikkeld worden. Bij een hogere dosering slaat deze boost over naar een totale ontspannenheid van lichaam en geest, waardoor ze uitermate geschikt is om heerlijk te mediteren. Deze Afrikaans inheemse plant zal je zeker veel goeds doen.

Kanna Er zijn 5 producten

 • € 14,95

  Kanna kan gebruikt worden op veel manieren. Een van de manieren is om er thee van te zetten. Het kan ook gesnoven, gerookt of gekauwd worden. Vroeger werd Kanna veel gebruikt door strijders. Door de vele gevechten hadden ze last van veel stress, angst en depressie. Kanna werd gebruikt om deze problemen te verzachten of te laten verdwijnen.

  € 14,95
  In voorraad
 • € 19,95

  De sterkste Kanna extract in ons assortiment! 50x extract. De werkzame stoffen in Kanna werken voornamelijk stimulerend. Ze zorgen voor energie en/of een euforische gevoel. Bij een hoge dosering kom je terecht in een staat wat iets wegheeft van een MDMA-high. 

  € 19,95
  In voorraad
 • € 11,95

  Kanna is het kruid van een Zuid-Afrikaanse vetplant. Dit is de Kanna 10x Extract welke veel sterker is dan de losse kruiden. Kanna werkt opwekkend en ontspannend en geeft een gelukzalig gevoel. Kanna vermindert angsten en verbetert de stemming. In een hogere dosis zorgt het voor een euforisch gevoel en een intensiever verbondenheid met de omgeving.

  € 11,95
  In voorraad
 • € 14,95

  Kanna is het kruid van een Zuid-Afrikaanse vetplant. Dit is de Kanna 20x Extract welke veel sterker is dan de losse kruiden. Kanna werkt opwekkend en ontspannend en geeft een gelukzalig gevoel. Kanna vermindert angsten en verbetert de stemming. In een hogere dosis zorgt het voor een euforisch gevoel en een intensiever verbondenheid met de omgeving.

  € 14,95
  In voorraad
 • € 19,95

  Kanna is het kruid van een Zuid-Afrikaanse vetplant. Dit is de Kanna 40x Extract welke veel sterker is dan de losse kruiden. Kanna werkt opwekkend en ontspannend en geeft een gelukzalig gevoel. Kanna vermindert angsten en verbetert de stemming. In een hogere dosis zorgt het voor een euforisch gevoel en een intensiever verbondenheid met de omgeving.

  € 19,95
  In voorraad
Toont 1 - 5 van de 5 items
Groothandel Smartshop, Ethnobotanica, Magic truffels & paddo growkits

Nieuwe producten