Smartshop Dragon's Blood Olie € 14,50 | Next Level Smartshop Webshop

Dragon's Blood Olie

NLNDB

New product

Dragon’s Blood wordt geperst van de Croton Uechleri. Dragon’s Blood staat bekend om de regenerende eigenschappen van de huid.

Verkrijgbaar in 30ml 

Meer details

€ 14,50 incl. BTW


5
5.00/5 - 1 recensie
 • Dragons Bood - 30ml 

  Dragon’s Blood wordt geperst van de Croton Uechleri. Deze bomen zijn te vinden in de Amazone. Het rode sap is afkomstig van de schors van de boom. De mystieke naam komt van de bloemen die de vorm hebben van een draak.
  Het sap is rijk aan taspine. Taspine is een alkloide die bekend staat om zijn regenererende eigenschappen van de huid. Het zorgt ervoor de wonden snel stoppen met bloeden en bevordert het herstel van de wonden.
  Het sap bevat een hoge percentage van proanthocyanidinen, dit maakt Dragon’s Blood tot een van de krachtigste antioxidanten van de wereld.

  Gebruik
  Goed schudden voor gebruik. Voor intern gebruik tot aan 20 druppels toevoegen aan ongeveer 60ml water of sap, 1 tot 3 keer per dag. Tussen maaltijden door innemen.
  Voor extern gebruik op de huid uitsmeren zodat het een laagje vormt op het oppervlak. Gebruik daarbij je vingers of een katoenen watje.

Beoordelingen (1)


jan 14, 2019
5
(5/5
Dragon blood oil
I used some drops of it to seal my Kambó gates. It works perfect, no issues at all. I even went swimming with the fresh marks on my shoulder. The encrustation falls off within a week. Some tiny pale dots might stay for a while though.
 
Pagina:1
Voeg recensie
Rating:*
Naam:*
Email:*
Betreft:*
Tekst:*
Raad je dit product aan voor anderen?
  Captcha
 

7 Andere producten uit dezelfde categorie

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Bekeken producten