Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

L-Tryptophan – 50 capsules - Smartshop - Next Level
L-Tryptophan – 50 capsules

L-Tryptophan – 50 capsules

L-tryptofaan is als aminozuur één van de bouwstenen van proteïne, maar in tegenstelling tot sommige aminozuren wordt L-tryptofaan beschouwd als essentieel omdat het lichaam dit niet zelf kan vervaardigen.

Prijs Bestellen
€ 14,63

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

L-Tryptophan – 50 stuks

L-tryptofaan is als aminozuur één van de bouwstenen van proteïne, maar in tegenstelling tot sommige aminozuren wordt L-tryptofaan beschouwd als essentieel omdat het lichaam dit niet zelf kan vervaardigen. L-tryptofaan is een substantie die in serotonine kan worden omgezet in de hersenen. Dit populaire aminozuur is door ons gecombineerd met vitamine B6 en magnesium (als citraat). Twee stoffen die betrokken zijn bij de omzetting van tryptofaan in de neurotransmitter serotonine

Extra informatie


Alleen te gebruiken door personen boven de 18 jaar als aanvulling op de voeding. Maximaal 1 tot 2 capsules per 24 uur overschrijding van maximaal hoeveelheid kan schadelijke gevolgen hebben. Let op: niet met melk of eiwithoudende drank innemen.
Dit is een voedingssupplement en dient zodanig gebruikt te worden. Een evenwichtige voeding bevat voldoende vitamines. Dit product claimt geen medicinale werking te hebben.

Ingrediënten per vegetarische capsule

L-tryptofaan: 350mg.
Vitamine B6 HCI: 6mg (300%ADH)
Magnesium aspartaat 22%: 20mg.
Magnesiumstearaat: 6mg.

Waarschuwing

Dit product niet te gebruiken bij diabetes, hoge/lage bloeddruk, hart-/longklachten, zwangerschap, borstvoeding, vaatziekten, schildklieraandoeningen en bij gebruik van medicatie.


Buiten bereik van kinderen bewaren.
Bewaren bij kamertemperatuur op een donkere plek.

Prijs Bestellen
€ 14,63