Next Level Test Team

Next Level geeft veel om haar producten en klanten! Om voor te zorgen dat ons aanbod alleen van het hoogste kwaliteit is, moet er uiteraard getest worden. Omdat er ook gewerkt moet worden bij Next Level (wie zorgt er anders voor dat jij jouw bestelling krijgt of beantwoordt jullie e-mails of chatberichten?) willen we graag jouw hulp inroepen. Jouw mening is dus essentieel!

Het Next Level testteam is een sterk collectief waar wij op kunnen vertrouwen. Zo kunnen wij iedereen het beste van het beste aanbieden. Tevens is de feedback een fantastische kennisbank voor andere klanten die zich graag eerst in willen lezen voordat zij één van onze producten bestellen. 

WAT IS HET NEXT LEVEL TEST TEAM?

Een team van mensen die geïnteresseerd zijn in minimaal één van onze productcategorieën. Het team representeerd de algemene samenleving met mensen van verschillende leeftijden. Het test team is geheel anoniem om de privacy van de leden te waarborgen (hierdoor weet jij niet wie nog meer in het team zit, zoals jouw buurman bijvoorbeeld). Wij blijven op zoek naar gemotiveerde testers! Ervaringsdeskundigen of beginners, iedereen is welkom!

Gratis testproducten in jouw brievenbus!

Het testcircuit is een wisselwerking waarbij wij essentiele informatie krijgen van de testers. De testers krijgen de testproducten gratis toegestuurd. Het enige wat je als lid hoeft te doen is jouw ervaring delen. Dit kan door een simpele enquête in te vullen met jouw mening. Je hoeft dus geen uitgebreid trip-raport te schrijven. Leden met uitgebreide trip-reports krijgen wel een grotere portie thuis gestuurd om te testen ;). 

Benodigdheden van lidmaatschap

Om mee te doen, zijn er wel een aantal regeltjes:

   - Je hebt een sterke motivatie.
   - Je staat open voor nieuwe ervaringen.
   - Je beschikt over een concentratievermogen wat groter is dan een goudvis.
   - Je hebt genoeg verantwoordelijkheid om een (niet te strenge) deadline te halen.
   - Je beschikt over een analytisch vermogen en kan jouw mening duidelijk weergeven.
   - Je hebt een altruïstische instelling: je wordt blij om andere mensen te helpen (met jouw ervaringen). 

Selectierondes

Eens in de zoveel tijd houden wij een selectierondes zodat ook jij lid kan worden van dit geheime genootschap. Geen zorgen, wij hebben geen initiaties. Het is gewoon een selecte groep met onderzoekers, verkenners en psychonauten!

De eerst volgende selectieronde:

24 Oktober t/m 12 November

Aanmelden kan via: 
testteam@nextlevelsmart.nl

Productencategorieën die in het verleden zijn getest:

   - Kratom
   - Rapé
   - Magic Truffels
   - LSA Zaden
   - Raw Cacao
   - Guayusa 
   - G-Force 
   - Magic Mushroom Growkits 
   - Kanna (extracten)
   - Rookkruiden 
   - CBD Olie
   - Salvia

Nieuwe producten

Aanbiedingen